QNAP Hybrid Backup Sync 3 – Google Drive aktív szinkronizálás bemutató

QNAP HBS 3 Google Drive
QNAP HBS 3 Google Drive

A Hybrid Backup Sync a biztonsági mentési, helyreállítási és szinkronizálási funkciókat

QNAP HBS 3 Google Drive
QNAP HBS 3 Google Drive

egyetlen QTS alkalmazásba integrálja, így könnyen átmásolhatod adataid a helyi, távoli és felhő tárolóterületekre átfogó adattárolási és katasztrófaelhárítási tervként. A QuDedup technológiával, amely már a forrásnál deduplikálja az adatokat, így a több verziójú biztonsági mentés hatékonysága a céltárolón jelentősen javul, miközben optimalizálja a tárolási felhasználást.

Szinkronizálási feladatok
A Szinkronizálási feladatok különböző helyek között szinkronizálják az adatokat. A különböző feladattípusok különböző felhasználói igényekhez alkalmasak.

  • Egyirányú szinkronizálás: Az adatok a NAS-ról a célhelyre másolódnak.
  • Aktív szinkronizálás: Az adatok a célhelyről a NAS-ra másolódnak.
  • Kétirányú szinkronizálás: Az adatok tükröződnek a NAS és a célhely között.

Az alábbi videóban bemutatom, a HBS 3 valós idejű, aktív szinkronizálást, ami egy Google Drive-on lévő mappát szinkronizál valós időben a QNAP NAS-on lévő mappával. Mivel aktív szinkronizálásról van szó, így a Google Drive-on lévő mappa tartalma szinkronizálódik a NAS mappájába. Ebben az irányban (Google Drive felől NAS felé) a valós idejű szinkronizálás picit késleltetve működik, és függhet sok mindentől: pl. a sávszélességtől, a Google Drive Windows alkalmazás beállításaitól, vagy a szinkronizált adatok mennyiségétől.

QNAP Hybrid Backup Sync 3 – Google Drive aktív szinkronizálás bemutató | ITFroccs.hu

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .