PDF méretének csökkentése az Adobe ingyenes online eszközével

PDF méretének csökkentése az Adobe ingyenes online eszközével

Az online világban egyre népszerűbb üzenetküldő alkalmazások (pl. whatsapp, viber, facebook messenger, stb.) használatakor fájlokat is küldünk egymásnak, a küldésnél viszont mindig van egy maximális fájlméret (leggyakrabban 25MB), ami felett az adott alkalmazás már nem engedi a fájl küldését.

PDF méretének csökkentése az Adobe ingyenes online eszközével

Ha túl nagy méretű pdf fájlunk van, akkor az adobe.com -on található ingyenesen használható online eszközzel könnyen és gyorsan csökkenthetjük a pdf-ünk méretét.

Van persze millió oldal, ami hasonló online megoldást kínál, de ezek nagyrészt “noname” oldalak, ahova nem biztos, hogy szívesen téved az ember fia.

Az Adobe viszont egy olyan világszinten nagy cég, hogy feltételezhetjük, hogy semmilyen biztonsági probléma nem történik, ha meglátogatjuk az oldalukat.

A netről szintén sok “ingyenes” program tölthető le, amivel csökkenthető a pdf fájlok mérete, de ezek az ingyenes verziókban szinte mindig vízjellel (általában a szoftver nevével, vagy linkkel) látják el a tömörített állományt.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .