Kik vagyunk mi


Az Itfroccs.hu informatikai, számítástechnikai, technikai témákkal foglalkozó portál.

Médiaajánlat: https://itfroccs.hu/mediaajanlat

A kezdetek és a jelen:

 

Oldalunk (www.itfroccs.hu) 2012 júliusában indult, eleinte csak és kizárólag hobbi célból íródott cikkekkel.
Komolyabban és rendszerezettebben 2013 májusától működik, viszont még mindig nem „ipari” keretek között. Értjük ez alatt azt is, hogy nem áll mögöttünk semmilyen nagy tőkéjű cég, vagy támogató. Gyakorlatilag csak a saját energiáinkra támaszkodva üzemeltetjük az oldalt és a hozzá tartozó közösségi médiákat (Facebook, Twitter, Youtube, Google+).

Célközönségünk

Cikkeinkkel minden informatikai iránt érdeklődőhöz  szeretnénk eljutni, fiatal és idősebb korosztályhoz egyaránt. Olvasóink mind a hardveres teszteket, mind pedig a hozzájuk tartozó szoftveres megoldásokat keresik, valamint technikai információkra van szükségük érthető formában.

Manapság elég ritka módon az olvasókat és a regisztrált felhasználókat próbáljuk érthető, nem kizárólag informatikai szakmai alapon „megfogni”, mely alatt azt is értjük, hogy fórumunkban nem a kioktatás, leszólás, hanem elsősorban a segítségadás és részletes magyarázat a fő szempont.

Ezekből adódóan olvasóink nagy része nem informatikus, vagy az informatikai eszközöket professzionális szinten ismerő felhasználó.

ITFroccs.hu – Jancsek Árpád – Varga Tamás

Ötletgazda, főadmin: Varga Tamás (admin)

Informatikus, rendszergazda.
Gyermekkorától kezdve kapcsolatban áll a számítógépekkel. Érdeklődési köre az idők folyamán jelentősen kibővült.
Jelenleg leginkább a táblagépek és az okostelefonok társaságában érzi jól magát. Korábbi szervizes tapasztalatait kamatoztatja a PC-k és notebook-ok világában, emellett nagy Drupal, Open Source és Linux rajongó és nem mellesleg piacképes gyakorlati tudással rendelkező szakember.

ITFroccs.hu - Varga Tamás ITFroccs.hu - Varga Tamás


Admin: Jancsek Árpád (admin3)

Informatikus, rendszergazda.
Fő érdeklődési körébe főleg a hardverek és a hálózati megoldások tartoznak, de a mobil világ is egyre inkább magával rántja.
Saját informatikai vállalkozásában jelenleg orvosokkal, valamint mikro-, kis-, és középvállalatokkal áll kapcsolatban.

ITFroccs.hu - Jancsek Árpád


ITFröccs.hu | Szoftver – Hardver újdonságok, tesztek, megoldások egy helyen!