Script error | googletagmanager | Hiba a lapon található parancsprogramban

Script error | googletagmanager | Hiba a lapon található parancsprogramban
Script error | googletagmanager | Hiba a lapon található parancsprogramban

Amennyiben hasonló ablak fogad a gép indításakor, akkor elég egyszerű felfedni a hiba okát. Nálam és másoknál is sok esetben a MiniTool Partition Wizard 12 okozta a jelenséget, de ez lehet természetesen más program is.

Alapvetően a probléma, hogy a MiniTool Partition Wizard 12 már nincs a telepített programok között, de nem törlődtek a fájlok a C:\Program Files\ könyvtár alól. Szóval nem volt sikeres a program eltávolítása.

Pár lépésben leállítjuk az updatechecker.exe folyamatot és töröljük a gépen maradt fájlokat, így többet nem fog jelentkezni ez a hibaüzenet.

Nézzük meg a feladatkezelőben a folyamatokat és keressük meg az updatechecker.exe alkalmazást. Majd a fájl helyének a megnyitásával megkapjuk, hogy melyik könyvtárból fut a program.

 

Állítsuk le a futó folyamatot, hogy törölni tudjuk a teljes könyvtárat.

 

Törlés után egy dolgunk van még, hogy az automatikusan induló programok közül távolítsuk el! Itt is nyissunk egy feladatkezelőt, majd az automatikusan induló programoknál a feladatkezelőben kapcsoljuk be az indítás típus és parancssor opciókat. Ez a rész opcionális, mert itt láthatod, hogy milyen parancssor és indítási típussal rendelkezik egy alkalmazás.

 

Majd a regedit segítségével indítsunk egy keresést a MiniTool kulcsra. Töröljük a talált bejegyzéseket.

Végül a regeditben ezen az elérési útvonalon:

 Számítógép\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run

rész alatt található MTPW bejegyzést is töröljük és indítsuk újra a számítógépet. Így már biztosan nem lesz ott az automatikusan induló programok között!

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .