Utazós céleszköz! | LAMAX NoiseComfort ANC teszt

specifikáció

Fejhallgató típusa: LAMAX Aktív zajszűrés funkcióval felszerelt fejhallgató
Vezeték nélküli technológia: Bluetooth 5.0
Támogatott profilok: HFP 1.7, HSP 1.2, A2DP 1.3, AVRCP 1.6, SPP 1.2
Támogatott kodekek: AAC, SBC
Bluetooth hatótáv: 10-15 méter
Frekvencia-tartomány: 20 Hz – 20 kHz
A fejhallgató gombjainak funkciói: Zeneszámok lejátszása, handsfree vezérlés, hangerőszabályzó, Siri vagy Google Assistant aktiválás, zajszűrés aktiválás
Akkumulátor kapacitás: 1050 mAh / Lejátszási idő 50 óra, vagy 26 óra zajszűrés funkcióval
Súly: 260 g

készülék a gyártó/forgalmazó oldalán: LAMAX NoiseComfort ANC

Összegzés

A hangzás mondhatni rendben van, szépen egyensúlyban vannak a magasak és a mélyek is. Az aktív zajszűrést bekapcsolva, pedig ezek még jobban előtérbe kerülnek. Hosszabb használat során úgy vettem észre, hogy a basszus kicsit visszafogott és a magasak is kontrollálva vannak, de nagyon tisztán szólnak és ettől lesz élvezhető a végeredmény. Filmnézéshez, zenehallgatáshoz tökéletes választás lehet és úgy fogalmaznék, hogy olyan utazós lett az élmény!

Egész napos használat során sem volt kényelmetlen a viselet, a fülpárnák kényelmesek és az aktív zajszűrést bekapcsolva élvezhető zenehallgatás és filmnézés közben is! A zajszűrés vezetékes használat során is bekapcsolható, és a fejhallgatón lévő funkciógombokkal pedig könnyedén kezelhető, ha bármilyen funkciót akarunk indítani. Az akkumulátor teljes feltöltése 3 órát vesz igénybe, ami átlagos töltésnek mondható, de az üzemidő mindenképp említésre méltó. Már az aktív zajszűrést bekapcsolva is több, mint egy napig használhatjuk, vagy azt kikapcsolva akár 2 napig. Nekem az 1 napos üzemidő jött össze többnyire, mert az aktív zajszűrést bekapcsolva jött meg a felhasználói élmény. Számomra a Lamax egy kellemes meglepetés volt a teszt ideje alatt és végig éreztem a terméken, hogy azt gyártották le, amit reklámoznak is. Mert főleg utazásra ajánlják, amihez egy jó csomagolás kell, hosszú üzemidő és a kellemes hangzás mellett megfelelő kényelem. Ezt Ők most hozták!

Jelenleg az ára 26.000 forint körül mozog akciósan a 49.000 forintos ár helyett, az én véleményem pedig az, hogy ennyit bőven megér!


 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .