ThermalTake eSPORTS BLACK FP Security Gaming egér

ThermalTake eSPORTS BLACK FP
ThermalTake eSPORTS BLACK FP

ThermalTake eSPORTS BLACK FP


Októberben bejelentették és már hozzánk is megérkezett egy darab a ThermalTake eSPORTS BLACK FP Security Gaming egérből. A csomagolás már a megszokott fekete-piros színösszeállítást kapta, a dobozon pedig egyből olvashatjuk a főbb jellemzőket.

ThermalTake eSPORTS BLACK FP

Ujjlenyomatolvasó szenzor Ironveil technológiával, 7 programozható gomb, AVAGO 9500 szenzor (5700 DPI).

csomag tartalma:

  • ThermalTake eSPORTS BLACK FP Security Gaming egér
  • használat útmutató

programok letöltése:

Security Center használati útmutató a gyártó oldalán:

Security Center User’s guide

A programok telepítése után használatba vehetjük is egerünket, pár screenshotot lőttem róla, de valójában nagyon egyszerű a konfigurálás, illetve beállítás.

Spec. leírás a gyártó oldalán:

BLACK FP DM


Az ujjlenyomatolvasó brutál jól teszi a dolgát és könnyen programozható a Command Center programban. Természetesen a Windows rendszerünkbe be tudunk jelentkezni, illetve tudjuk magunkat hitelesíteni az egerünk ujjlenyomatolvasójával. Több ujjunkat is fel lehet programozni és ha már be vagyunk jelentkezve rendszerünkbe, az ujjlenyomatolvasó segítségével megnyithatjuk a Security Center alkalmazást. Az alkalmazásban, pedig tárohatjuk az összes webhelyünk belépését és titkosíthatunk fájlokat a gépünkön. A BLACK FP egeret a legmagasabb biztonsági szinttel, 256 bit kód hosszúságra kvalifikálták. Bővebb információt itt találhatunk: Security Center User’s guide

ThermalTake eSPORTS BLACK FP ThermalTake eSPORTS BLACK FP ThermalTake eSPORTS BLACK FP ThermalTake eSPORTS BLACK FP

Az egerünknek 5 darab profilt tudunk létrehozni és 35 különböző beállítású makrót, ez már valami. A felületen a Light option beállításokban kikapcsolhatjuk scroll és az egér hátsó részén lévő világítást. Ez jó pofa dolog, főleg ha valakit zavar. A Performance beállításokban megadhatjuk, hogy melyik profil alatt milyen DPI-vel szeretnénk ügyködni. Minden profilunkban van Normal és Battle üzemmód lehetőség és a profilváltó gombbal könnyedén váltogathatjuk a beállításainkat. A 7 darab gombunk, pedig teljes mértékben programozható.

ThermalTake eSPORTS BLACK FP ThermalTake eSPORTS BLACK FP ThermalTake eSPORTS BLACK FP

ThermalTake eSPORTS BLACK FP ThermalTake eSPORTS BLACK FP ThermalTake eSPORTS BLACK FP


A súlyozás lehetősége természetesen a BLACK FP esetében is adott, hiszen 5 darab 4.5g súly található az egerünkben, amit igény esetén el lehet távolítani. Lőttem pár képet róla.

ThermalTake eSPORTS BLACK FP ThermalTake eSPORTS BLACK FP ThermalTake eSPORTS BLACK FP

ThermalTake eSPORTS BLACK FP ThermalTake eSPORTS BLACK FP ThermalTake eSPORTS BLACK FP

Szóval a BLACK FP egerünk mondhatni mindenre fel lett készítve, sőtt még többre is! Programozható gomgok (7db), 35 makró beállítási lehetőség, ujjlenyomatolvasó, 5700DPI, 5 profil, súlyozás beállításának lehetősége és még sorolhatnánk. Jelenleg a gyártó oldalán USD $60 áron kínálják magyar polcokon még nem láttam, de itt lenne már az ideje! Bővebb leírás, specifikáció a gyártó oldalán: BLACK FP Security Gaming Szerintem , ha valaki benevez rá nem fogja megbánni, hiszen én is nehéz szívvel adtam vissza.


Termék a gyártó oldalán: BLACK FP Security Gaming

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .