Xiaomi Mi Band 2 – Névjegyek kijelzése bejövő hívás és SMS esetén

Egy okoskarkötő a fitnesszfunkciók mellett még más hasznos dolgokra is használható, például értesítések megjelenítése. Ha az ember a Mi Fit appot használja az értesítések megjelenítésére meglepő módon csak egy ikont jelenít meg, de nem látszik a hívó, üzenetküldő száma vagy névjegye. Kutattam kicsit, és kiderült, hogy ha a telefon nyelve nem angolra van állítva, akkor ez a funkció nem működik.

 

A legegyszerűbb és leggyorsabb megoldás, ha átállítjuk a telefon nyelvét angolra. Miután átállítottuk a nyelvet, és elindítjuk a Mi Fit appot, az alkalmazás frissíteni fogja a betűkészletek a Miband 2-n. A frissítés néhány másdoperc alatt lefut, ezalatt tartsuk közel a Miband-et a telefonhoz.

A beállítóképernyőn ezután meg fog jelenni egy újabb kapcsoló, amellyel be lehet kapcsolni a névjegyek megjelenítését:

 

Sajnos ha visszaállítjuk a nyelvet magyarra, akkor nem fog működni ez a funkció, ha valaki mégis szeretné használni, akkor ajánlom a Tools & Mi Band alkalmazást, amelyből ugyan nincs ingyenes verzió, viszont nagyon sok beállítási lehetőséggel rendelkezik.

 

https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.zdenekhorak.mibandtools&hl=hu

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .