QNAP Qboost, McAffe, Surveillance Station

QNAP Qboost, McAffe, Surveillance Station
QNAP Qboost, McAffe, Surveillance Station

Qboost

Qboost

Áttekintés
A Qboost növeli a NAS teljesítményét, mivel segít hatékonyabbá tenni a rendszer erőforrásainak kiosztását. A Qboost három funkciójával – Optimalizálás, Törlés és Alkalmazásütemezés – memóriát szabadíthat fel, újrahasznosíthatja a tárhelyet, törölheti a felesleges fájlokat, és könnyedén ütemezheti az alkalmazások működését.

Optimalizálás
Általában a NAS a rendelkezésre álló memóriát használja pufferelésre és gyorsítótárként a rendszer hatékonyságának növelésére. Ha kevés a NAS rendelkezésére álló memória, lapozóterületet is használhat gyorsítótárazási célokra. Ez nagyon jelentősen lassíthatja a NAS teljesítményét. Az optimalizálás kiüríti a gyorsítótárat és a lapozóterületet. A szabad memória visszanyerésével tovább csökkentheti a lapozóterület használatát, és növelheti a NAS működési hatékonyságát.

Tisztítás
A Tisztítás felszabadítja a NAS-t a felesleges rendszerfájlok törlésével, a Lomtár kiürítésével, majd a tárhely újrahasznosításával.

Alkalmazáskezelés
Az Alkalmazásütemezés világosan és részletesen megmutatja, hogy az egyes alkalmazások adott időben mennyi NAS-erőforrást használnak. Ennek alapján megadhat egy ütemezést, amely lehetővé teszi az alkalmazások automatikus engedélyezését és letiltását.

 

McAffe

McAffe

Ez az alkalmazás hozzáadja a McAfee antivírus motort a QTS-hez. Lehetővé teszi a QTS manuális vagy ütemezett ellenőrzését, a vírusdefiníciók automatikus frissítésének képességével. A fertőzött fájlok törlésével, illetve karanténba helyezésével a McAfee segít megvédeni adatait a vírusoktól és az ártalmas szoftverektől.

 

Surveillance Station

Surveillance Station

A Surveillance Station egy professzionális hálózati megfigyelő és VMS (videokezelő) rendszer. A Surveillance Station a standard NAS alkalmazások egyikeként az alkalmazásközpontból aktiválható, hogy a Turbo NAS eszközét professzionális NVR (hálózati videorögzítő) rendszerré alakítsa. A Surveillance Station kompatibilis IP kamerákkal a következőkre képes: valós idejű megfigyelés, rögzítés, lejátszás, riasztás-értesítés, intelligens video-elemzés (IVA) és a videók kezelése, segítve vagyontárgyainak és ingatlanjainak őrzését.

Megjegyzés:

1. A Surveillance Station 5.1 alkalmazást kettő/négy szabadon rögzíthető csatornával szállítjuk (a NAS modell függvényében). További rögzíthető csatornák hozzáadásához kérjük, vásároljon licencet a QNAP License Store (http://license.qnap.com/) vagy vegye fel a kapcsolatot a hivatalos forgalmazóval, és kérjen segítséget tőle.

2. A Surveillance Station 5.1 alkalmazást csak a QTS 4.2.0-ás és újabb változatai támogatják.

3. Ha a Surveillance Station alkalmazás 5-ös változatát visszaszeretné állítani a 3-as változatra, akkor kérjük, a Surveillance Station 3.0.4-s változatát vagy a 3.0.4-s változatnál frissebb változatot válasszon ehhez.


QNAP Qboost, McAffe, Surveillance Station


Qnap percek

QNAP Container Station, QNAP CMS Made simple, WP, Joomla, QNAP kezelőfelület, qfinder pro bemutató, QNAP Mobil applikációk, QNAP Video, Music, Photo Station, Media streaming, Plex, QNAP HD Station, QNAP Értesítési központ, QNAP Download Station, QNAP Cloudlink, Browser Station


QNAP

Kisvállalati NAS üzembehelyezéssel, beállításokkal kapcsolatban kérje ajánlatunkat a Kapcsolat menüponton keresztül.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .