QNAP CMS Made simple, WP, Joomla

QNAP CMS Made simple, WP, Joomla
QNAP CMS Made simple, WP, Joomla

A CMS Made Simple (CMSMS) egy nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszer (CMS), amely a fejlesztőknek, a programozóknak és a weboldal tulajdonosoknak web alapú fejlesztő és adminisztrációs területet biztosít.

QNAP CMS Made simple, WP, Joomla
QNAP CMS Made simple, WP, Joomla

CMS Made simple

A CMS Made Simple (CMSMS) egy nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszer (CMS), amely a fejlesztőknek, a programozóknak és a weboldal tulajdonosoknak web alapú fejlesztő és adminisztrációs területet biztosít. Az CMS Made Simple menedzseléséhez keresse fel a köv. weboldalt: http://NAS_IP/cmsms/admin/ a köv. azonosítókkal: admin/admin (felhasználónév/jelszó).

WordPress

A WordPress egy ingyenes, nyílt forrású személyes közzétevő rendszer amely lehetővé teszi, hogy könnyedén hozzon létre komplex blogot, webes blogot az oldalán. PHP-ben íródott és MySQL adatbázis támogatással működik, a WordPress intuitív kezelőeszközöket kínál és részletes tervezési funkciókat, amelyek könnyítenek a személyes vagy profi blog fejlesztési és beágyazási munkáján.

Joomla

A Joomla! egy ingyenes, nyílt forrású tartalomkezelő rendszer, tartalmak közzétételére a weben és intraneten. A rendszer olyan funkciókat foglal magába, mint oldal gyorstárazása, teljesítmény növelésére, RSS, az oldalak nyomtatható verziója, újdonságok, blogok, szavazások, weboldal keresés és nyelv nemzetközösítés.

 

QNAP Letöltési oldal

Developer: CMS Made Simple – www.cmsmadesimple.org
Resource : changeLog
Language : English
Description :
CMS Made Simple (CMSMS) is a free open source content management system (CMS) to provide developers, programmers and site owners a web-based development and administration area.

Az CMS Made Simple menedzseléséhez keresse fel a köv. weboldalt: http://NAS_IP/cmsms/admin/ a köv. azonosítókkal: admin/admin (felhasználónév/jelszó).


QNAP

Kisvállalati NAS üzembehelyezéssel, beállításokkal kapcsolatban kérje ajánlatunkat a Kapcsolat menüponton keresztül.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .