Elfelejtett jelszó??? Nem probléma!

Az alábbiakban egy kis szoftvercsokrot szedtem össze, ami mindenféle jelszó problémára ad gyógyírt feltéve, hogy az adott szoftverrel megjegyeztettük a jelszót.

 

Az alábbiakban egy kis szoftvercsokrot szedtem össze, ami mindenféle jelszó problémára ad gyógyírt feltéve, hogy az adott szoftverrel megjegyeztettük a jelszót.

Sokaknak egyszerű, és lehet, hogy nevetséges dolgokról lesz szó, de remélhetőleg segítségére is lesz valakinek. További kérdéseket, kéréseket a fórumban várunk. 🙂

Kapcsolódó cikkeink:

Az alábbi szoftverek mindegyike freeware, vagyis ingyenes és Windows-on használható. Legálisan használhatók, mert nem „töri” fel a jelszót, hanem adott gépen használt megjegyeztetett, de nem, vagy nem könnyen megjeleníthető jelszavas belépések adatait jeleníti meg.

Megjegyzés: mindenki csak saját felelősségére használja őket. Mások jelszavaival történő visszaélést a törvény bünteti!

Levelező szoftverek/Email clients

Megmutatja az alábbi levelezőszoftverekben beállított és elmentett jelszavakat/It shows the saved passwords in the following softwares:

Outlook Express
Microsoft Outlook 2000 (POP3 and SMTP Accounts only)
Microsoft Outlook 2002/2003/2007/2010/2013 (POP3, IMAP, HTTP and SMTP Accounts)
Windows Mail
Windows Live Mail
IncrediMail
Eudora
Netscape 6.x/7.x(ha a jelszó nincs mesterjelszóval védve)
Mozilla Thunderbird (ha a jelszó nincs mesterjelszóval védve)
Group Mail Free
Yahoo! Mail
Hotmail/MSN mail
Gmail

Böngészők/Browsers

 • WebBrowserPassView: Megmutatja a következő böngészőkben eltárolt jelszavakat/It shows the saved passwords in the following browsers: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari, Opera.
  • IE PassView: Megmutatja az Internet Explorer böngészőben eltárolt jelszavakat./It shows the saved passwords in the Internet Explorer browser.
  • PasswordFox: Megmutatja a Mozilla Firefox böngészőben eltárolt jelszavakat./It shows the saved passwords in the Mozilla Firefox browser.
  • ChromePass: Megmutatja a Chrome böngészőben eltárolt jelszavakat./It shows the saved passwords in the Chrome browser.
  • OperaPassView: Megmutatja az Opera böngészőben eltárolt jelszavakat./It shows the saved passwords in the Opera browser.

Egyéb/Other

 • Dialupass: Megmutatja a beállított internet kapcsolat (ADSL), betárcsázós kapcsolat, valamint VPN kapcsolatok jelszavait./It shows the saved passwords in ADSL connection, dial-up connection, VPN connection.
 • Remote Desktop PassView:  Megmutatja a beállított Távoli asztal kapcsolathoz elmentett jelszót./It shows the saved passwords in the following browsers./It shows the saved passwords in the remote desktop connection /RDP/.
 • VNCPassView: A VNC mentett jelszavait mutatja meg./It shows the saved passwords in the VNC service.

Folytatjuk…

To be continued…

 

 

 

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .