DOOGEE X5 – PORT ARK BENEFIT for DOOGEE X5


PORT ARK BENEFIT for DOOGEE X5

FONTOS!!! Csak saját felelősségre kezdj hozzá!

Android verzió – Build-szám: DOOGEE-X5-Android5.1-V17-2015.12.25

A telefon legyen minden művelet során feltöltve!

PORT ARK BENEFIT for DOOGEE X5 rom a needrom.com oldalán regisztráció után letölthető.


DOOGEE X5 telefonunk rootolása után, illetve TWRP recovery telepítése után szabadkezet kapunk a costum romok telepítéséhez. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy a művelet garanciavesztéssel jár(járhat), mindenki csak SAJÁT FELELŐSSÉGRE álljon neki! TWRP recovery telepítése után csináljunk egy mentést a gyári rendszerről és másoljuk a gépünkre! A mentés a Backup menüpont alól indítható, a Select Partitions to Backup résznél minden partíció elé tegyünk pipát! A következő lépésben, ha a mentést már a gépre másoltuk, Wipe menüpont és Advanced Wipe menüpontba navigáljunk. A Select Partitions to Wipe résznél mindent pipáljunk ki, majd mehet a Swipe to Wipe indítása. MicroSD kártyánkra másoljuk fel a letöltött port_ark_for_doogee_x5.zip csomagot és tegyük vissza a telefonba, majd recoverybe lépés után az Install menüpontra menjünk, a Select Storage résznél válasszuk ki a Micro SDCard-ot, majd  válasszuk ki a port_ark_for_doogee_x5.zip fájlt és mehet a Swipe to confirm Flash. A telefon telepíti, majd újraindul. Elég sokáig fog tartani, de várjunk türelmesen! Nem tudom még mivel jobb, mint a gyári, csak kíváncsiságból felégettem a telefonomra.


ITFröccs.hu Szoftver | – Hardver újdonságok, tesztek, megoldások egy helyen!

DOOGEE X5 – ROOT

DOOGEE X5 – KingRoot – MT6580

DOOGEE X5 – TWRP Recovery 2.8.7.0 – V17

DOOGEE X5 – TWRP Recovery 3.0.0_0 – V17

DOOGEE X5 – Space MediaTek Toolkit – Backup – SP Flash tool – TWRP

1 hozzászólás

  1. Ez a rom nálam sokáig nem
    Ez a rom nálam sokáig nem volt fent, mivel az ui(felület) magyar nyelvre állítva hiányos ékezet kiírást produkál. Beállítási lehetőségek is kevesebbek, mint a gyári romban.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .