DOOGEE X5 – ASUS ZENFON GO ROM PORT

DOOGEE X5 - ASUS ZENFON GO ROM PORT
DOOGEE X5 - ASUS ZENFON GO ROM PORT


DOOGEE X5 telefonunk rootolása után, illetve TWRP recovery telepítése után szabadkezet kapunk a costum romok telepítéséhez. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy a művelet garanciavesztéssel jár(járhat), mindenki csak SAJÁT FELELŐSSÉGRE álljon neki! TWRP recovery telepítése után csináljunk egy mentést a gyári rendszerről és másoljuk a gépünkre! A mentés a Backup menüpont alól indítható, a Select Partitions to Backup résznél minden partíció elé tegyünk pipát! A következő lépésben, ha a mentést már a gépre másoltuk, Wipe menüpont és Advanced Wipe menüpontba navigáljunk. A Select Partitions to Wipe résznél mindent pipáljunk ki, majd mehet a Swipe to Wipe indítása. MicroSD kártyánkra másoljuk fel a letöltött Asus_ZenFone_Go_FR.zip csomagot tegyük vissza a telefonba, majd recoverybe lépés után az Install menüpontra menjünk, a Select Storage résznél válasszuk ki a Micro SDCard-ot, majd  válasszuk ki a Asus_ZenFone_Go_FR.zip fájlt és mehet a Swipe to confirm Flash. A telefon telepíti, majd újraindul. Elég sokáig fog tartani, de várjunk türelmesen! Akinél csak az általam módosított recovery működik, azoknak kell tenni egy plussz lépést különben bootloop-ba kerülnek. Az Asus_ZenFone_Go_FR.zip csomagan lévő boot.img-t ki kell cserélni a gyári (stock) DOOGEE-X5-Android5.1-V17 rom mappában található boot.img fájlra!


DOOGEE X5 Costum Rom:

Innen letölthető a V16 és a V17 stock rom, meg jó pár costum rom. Egyelőre még csak az ASUS ZENFON GO ROM PORT-ot próbáltam ki. Nem tudom mivel jobb, mint a gyári, csak kíváncsiságból felégettem a telefonomra.

[Download][Firmware] All DOOGEE X5 3G Smartphone Custom Roms Collections


DOOGEE X5 - ASUS ZENFON GO ROM PORT   DOOGEE X5 - ASUS ZENFON GO ROM PORT   DOOGEE X5 - ASUS ZENFON GO ROM PORT   DOOGEE X5 - ASUS ZENFON GO ROM PORT


ITFröccs.hu Szoftver | – Hardver újdonságok, tesztek, megoldások egy helyen!

DOOGEE X5 – ROOT

DOOGEE X5 – KingRoot – MT6580

DOOGEE X5 – TWRP Recovery 2.8.7.0 – V17

DOOGEE X5 – TWRP Recovery 3.0.0_0 – V17

DOOGEE X5 – Space MediaTek Toolkit – Backup – SP Flash tool – TWRP

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .