Xiaomi Redmi Note 2 – TWRP – Root

Xiaomi Redmi Note 2 - TWRP - Root
Xiaomi Redmi Note 2 - TWRP - Root


Már régóta nyúzom a Xiaomi Redmi Note 2 telefonom a legnagyobb elégedettséggel és a MIUI.HU csapatának köszönhetően a frissítéseket is pakolgatom a telefonomra. Fel is tettem a legfrissebb Magyar ROM-ot  a 6.12.1 verziót és most találkoztam először az akkumulátor problémával. Szinte semmit sem használok a telefonon, de olyan gyorsan merül, hogy hihetetlen. Majd megtaláltam a Google Play Áruházban a Redmi Note 2 Tool alkalmazást, amihez root jogosultság szükséges. Eddig gyári recovery csücsült a készüléken, de a Redmi Note 2 Tool használatához root szükséges és ezt TWRP telepítésével lehet a legszebben megoldani. Nem rég sütöttem fel mindent a telefonomra, szóval még csak tesztelem, de ígéretesnek tűnik a dolog. Mindenki csak saját felelőségre vágjon bele, mert a telefonodat akár tönkre is vághatod!

driverpack

MTK driver

ADB driver

Xiaomi driver

Az illesztőprogramokat külön telepítettem, de elméletileg a Mi Pc Suite ezeket felteszi a gépre. Az MTK driver kicsomagolása után az InstallDriver.exe fájlt kell futtatnod. Az ADB driver kicsomagolása után a setup.msi fájlt kell futtatnod. A Xiaomi driver kicsomagolása után, pedig az android_winusb.inf fájlt kell telepítened. Az android_winusb.inf fájl telepítése egyszerű, hosszan jobb egérgomb nyomvatart és a lenyíló menüből a Telepítés opciót válaszd.

A driver telepítés után már csak regisztráljunk a MIUI Magyarország oldalra, hogy be tudjunk lépni a fórumra, hiszen ott van minden fontos leírás a továbbiakhoz. Meg persze ott a szerzők tudnak válaszolni a kérdésekre, ha akad ilyen, mert nagyon szájbarágósan, profin le van írva minden lépés. Az alábbi linkeket regisztráció után érdemes elolvasni, de mielőtt belevágsz jobban tanulmányozd a Redmi Note 2 fórumtémákat a MIUI Magyarország oldalán.

Xiaomi Redmi Note 2 kezdő lépések

MIUI Magyarország MultiTool 0.9a

[ROM] MIUIHU V8 6.12.1

[ÚTMUTATÓ] Hogyan növeljük az akkumulátor idejét

A MIUI Magyarország MultiTool 0.9a könnyedén végigvisz a telepítéseken. TWRP, Root stb..

Xiaomi Redmi Note 2 - TWRP - Root


TWRP – Root

Xiaomi Redmi Note 2 - TWRP - Root Xiaomi Redmi Note 2 - TWRP - Root


miui.hu

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .