Windows Xp telepítése pendrive -ról YUMI segítségével!

Sokan olvasták már, hogyan lehet Windows Xp operációs rendszert pendrive -ról telepíteni.

/Windows Xp telepítése pendrive -ról/ Voltak gondok a 64bit -es rendszerek esetében, és sok lépést meg kell tenni, hogy kész legyen a telepítőnk. Egy felhasználónk hozzászólásával már javasolta a YUMI használatát. Gondoltam megér egy cikket, hiszen sokkal kevesebb lépésből áll a telepítés, remélem sokak örömére! 64bit -es rendszereken sem lesz vele probléma! Köszönöm a javaslatot az oldal, és olvasóink nevében XperiMent felhasználónknak!

Windows Xp telepítése pendrive -ról YUMI segítségével!

1. lépés

Letöltöd a YUMI programot a gépedre: letöltés

Windows Xp telepítése pendrive -ról YUMI segítségével!   Windows Xp telepítése pendrive -ról YUMI segítségével!   Windows Xp telepítése pendrive -ról YUMI segítségével!

Windows Xp telepítése pendrive -ról YUMI segítségével!   Windows Xp telepítése pendrive -ról YUMI segítségével!

2. lépés

A program csak egy exe, még telepítened sem kell csak futtatni! Előkészítettem egy mappába a Windows lemezkép fájlomat, a 4GB -os pendrive -ot, és futtatom az exe-t. /YUMI/

Windows Xp telepítése pendrive -ról YUMI segítségével!   Windows Xp telepítése pendrive -ról YUMI segítségével!   Windows Xp telepítése pendrive -ról YUMI segítségével!

3. lépés

A legördülő listából kiválasztod a pendrive -odat, illetve meghajtód jelét! Az én esetemben jelenleg “F:\”! Beteszed a pipát a “We Will Fat32 Format” elé. Ez annyit jelent, hogy a program megfogja formázni a pendrive ot.

Majd a legördülő menüben ki kell keresnünk a “Windows XP Installer” -t, és válasszuk ki! Majd rányomunk a “Browse” gombra, és betallózzuk a Windows XP lemezképfájlunkat! /ISO/

Utána a “Create” gombra kattintunk, majd figyelmeztet a program, hogy törölni fog mindent az adathordozóról. Biztosak vagyunk benne, hogy folytatjuk? – hát persze!

Elindult a Windows telepítő flashdisk -ünk létrehozása!

Windows Xp telepítése pendrive -ról YUMI segítségével!   Windows Xp telepítése pendrive -ról YUMI segítségével!   Windows Xp telepítése pendrive -ról YUMI segítségével!

Windows Xp telepítése pendrive -ról YUMI segítségével!   Windows Xp telepítése pendrive -ról YUMI segítségével!   Windows Xp telepítése pendrive -ról YUMI segítségével!

Windows Xp telepítése pendrive -ról YUMI segítségével!   Windows Xp telepítése pendrive -ról YUMI segítségével!

4. lépés

A befejezés előtt a program megkérdezi, akarunk még valamilyen telepítő rendszert tenni a flashdisk -re! Most a nemre kattintok, mert nekem csak az XP kell!

Windows Xp telepítése pendrive -ról YUMI segítségével!

Meg is lenne az xp telepítő flashdisk!

Elindítani sem bonyolult! Beteszed a telepítendő gépbe, és boot -olsz pen -ről!

Windows Xp telepítése pendrive -ról YUMI segítségével!   Windows Xp telepítése pendrive -ról YUMI segítségével!

Az első képen válaszd a “Directly Bootable ISOs or Windows XP ->” és üss entert!
A második képen válaszd a “Begin Install of Windows XP from…” és üss entert!
Picit vársz, és elindul a Windows XP megszokott telepítője!

Ha problémába ütköznél, akkor érdemes kipróbálni ezt is: http://www.itfroccs.hu/windows_telepitese_pendrive_rol_rufus_segitsegevel

EREDETI Windows ISO letöltése itt lehetséges (eredeti Windows kóddal):

Windows 7: https://www.microsoft.com/en-gb/software-download/windows7

Windows 8.1: https://www.microsoft.com/en-gb/software-download/windows8

Windows 10: https://www.microsoft.com/en-gb/software-download/windows10

Az adott verziónál a termékkód beírása után kiválaszthatók Nyelvi beállítások is.

 

 

 

46 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Szívesen!

  Szívesen!

  Én meg köszönöm, hogy kitettétek, és érthető leírást is készítettetek hozzá 🙂

 2. Hiba

  1. Kiírja, hogy Launching GRUB… aztán ha fejre állok se csinál semmit.

  2. USB-ről boot lehetséges ZIP-meghajtóról, CD-ROM-ról, HDD-ről, stb-ről, egy szóval sem írjátok, hogy mit kell a BIOS-ban beállítani.

  3. Azért kellet regisztrálnom, hogy ezeket leírhassam.

  4. az előző cikknél is nagyon jó, hogy az emberrel letöltettek egy rakás progit, végigcsináltatjátok vele az egész hercehurcát, aztán a kommentek legvégén kell kiguberálni, hogy ja, bocs, Win7 64bit-tel nem megy, csak a Yumi-val. Igaz, hogy azzal se nagyon, de tényleg nem lehet beleszerkeszteni abba a cikkbe, hogy 64bit-tel ott ne álljon neki a user szerencsétlenkedni, mert nem fog összejönni?

  • Kedves tatabike!

   Kedves tatabike!

   Abban az esetben, ha figyelmesen olvasol, mert ugye az ember mielőtt belevág valamibe, informálódik, akkor ezt is láthatod a hozzászólásoknál:

   Beküldte

   win7 64 biten próbáltam és később rájöttem h mindösszesen azt kellett volna oda írnod h be kell zárni a petousb progit ahhoz hogy átváltson a listára..

   Beküldte

   Nagyon köszönöm az észrevételt! A cikk kiegészítve az általad jelzett lépéssel, illetve probléma megoldással! Köszönöm az összes olvasó nevében!

   Üdv, admin

   Cikk:

   FONTOS!!! A PeToUSB program, ha végzett zárjuk be, mert nem fog bejönni a menü a cmd-ben! Köszönjük az észrevételt felhasználónknak!

   Az oldalunk ingyenes! A regisztráció is ingyenes! Senkitől nem kérünk pénzt, csupán segítséget próbálunk nyújtani! Minden leírás, egy útmutatás a megoldás felé, ha valaki nem érti vagy nem sikerül segítsen magán, és másokon azzal, hogy beír és kérdez a fórumon.

   Szóval működik Win7 64bit-es op.rendszeren is! De mivel sokaknak nehézkes, erre született a YUMI cikk!

   Sajnálom, hogy ennyi problémába ütköztél, kérdezz, adj infót és megpróbálunk segíteni!

   Üdv, admin

    

 3. Launching GRUB, már egy órája

  Launching GRUB, már egy órája kb.

  Az nem tűnt fel senkinek, hogy mindenfelé a neten azt szajkózzák, hogy ezek a linuxos szutykok nem jók windows-hoz? Én is csak akkor vettem észre, mikor utánanéztem, hogy miért nem megy… Kínomban már egy kártyaolvasóba dugott sd-kártyáról csinálom, ugyanazt (nem) csinálja. Launching GRUB forever…

  • Nekem nem tűnt fel, mit
   Nekem nem tűnt fel, mit szajkóznak neten, azért egy linket dobhattál volna. Ezek a “linuxos szutykok” sok helyen jól muzsikálnak 🙂

   Én megelégedéssel használom a YUMI-t sok gépen, Windows telepítésre, vírusirtásra, rendszerkarbantartásra, nem volt még ilyen “Launching GRUB”-os beragadásom. Esetleg lehet hardver/kompatibilitás probléma, de ha nem írod le pontosan, hogy milyen hardveren próbálkozol, úgy elég nehéz segíteni.

   A cikk írója gondolom feltételezte, hogy aki USB-ről akar indítani egy telepítőt, az tisztában van vele, hogy hogyan kell USB-ről bootolni. A legtöbb alaplapnál nem kell bemászni a BIOS-ba, hanem gép indításakor F8/F11/F12-t, esetleg ESC-et kell nyomni (ki van írva, ha csak nincs letiltva BIOS-ban), és akkor választható a boot eszköz. Általában a hard drive vagy az USB hard drive a nyerő.

  • Nem találkoztam még én sem
   Nem találkoztam még én sem ezzel a jelenséggel! Esetleg megpróbálnám másik pendrive-ról. Minimum 4GB-ossal! Előtte formáznám és utána állnék neki a telepítő létrehozásához. Esetleg az iso-t is cserélném! Másik xp telepítő iso-t tennék fel rá!

 4. prob

  Sziasztok, az lenne a problémám, hogy már elindul az xp telepítője, viszont ott, ahol ki kell választani, hová telepítsük, csak a pendrive-t látja. Semmi mást nem lát egyik meghajtóm se. gondolom ne telepítsem rá. Mit csináljak?

  • Szia! Másik xp telepítő ISO
   Szia! Másik xp telepítő ISO-val próbáld, amiben van integrált SATA driver! Üdv, admin

 5. Helló!

  Helló!

  Beteszem a pendrive-ot a telepítendő gépbe,beállítom,hogy usb-ről boot-oljon.Fel is dobja indításkor a három lehetőséget.De bármelyiket próbálom indítani az tírja,hogy:
  “Error 15:File not found”
  Miért nem látja a file-t?
  Előre is kösz!

  • Szia! Vagy az xp iso-val van
   Szia! Vagy az xp iso-val van a gond, próbáld másikkal, vagy az iso nevével. Nevezd át az iso -t. Üdv, admin

 6. Kétféle Xp-vel is próbáltam

  Kétféle Xp-vel is próbáltam.Akkor valószínüleg a neve lesz a gond.
  Köszönöm a gyors választ!

 7. Sziasztok! Segítséget

  Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni valakitől. Van egy Lenovo s10-2 notebook-om amit pendriv-ról szeretnék telepíteni. Mindent megcsináltam amit fent leírtak. El is készítettem a pendriv-ot. Elindítom  a telepítőt, jól megy….viszont amikor a particiok kiválasztásához érek ott a telepítőt “c” meghajtónak látja és azt írja ki, hogy  a telepítő nem éri el a lemezt. 

   

  Segítségeteket előre is köszönöm !!! FONTOS lenne !

  • Valószínűleg AHCI módba van
   Valószínűleg AHCI módba van állítva a BIOS-ban a SATA vezérlő.
   Több lehetőség van a megoldásra (nehézségi sorrendben):
   – BIOS-ban kikapcsolod az AHCI módot a HDD beállításoknál (bár van olyan notebook, amiben nem lehet)
   – letöltöd a SATA drivert, telepítéskor nyomsz egy F6-ot, és beadagolod neki, igaz ehhez kell egy USB floppy meghajtó, legalábbis emlékeim szerint az XP csak floppyról tudja betölteni telepítéskor a drivereket
   – WinLite programmal készítesz egy saját XP telepítő ISO-t, amibe beleintegráltad a SATA drivereket
   – XP helyett Linuxot teszel a notira 🙂

 8. Köszönöm  a választ…A BIOS

  Köszönöm  a választ…A BIOS-ban át van állítva, csak nekem AHCI és Compatibile mód van. Természetesen a  compatibili módban van és így sem tudom telepíteni…Most megpróbálom a LNUX-ot…..

 9. Még annyit szeretnék azért

  Még annyit szeretnék azért megkérdezni, hogy a LINUX alatt vannak-e driverek?

  • Szerintem illene hozzá
   Szerintem illene hozzá drivereknek lennie, neked jó esetben külön nem is kéne drivereket telepíteni. Töltsd le egy új Linux disztribúciót (én az Xubuntu 13.10-et javaslom, ha csak 1GB RAM van a notiban, akkor elég a 32 bites verziót feltenni, bár a 64 bites progik gyorsabbak, de több memóriát esznek), pendriveról indíts egy live verziót, azon ki tudod próbálni, hogy minden működik-e. A wifi és a webcam szokott néha necces lenni, de chipset, lan, intel videokártya általában benne van a gyári kernelben.

   Természetesen YUMI-val rá tudod tenni a pendrivera a Linux telepítőt is.

 10. Sziasztok én ott akadtam el,

  Sziasztok én ott akadtam el, hogy amikor bootol pendrivról és kiválasztom, hogy: Directly Bootable ISOs or Windows XP, utána meg Begin…
  Error 15: File not found 

  MI lehet a gond az isó egy MSDN-es iso nem neveztem még át semmire, hu_windows_xp_professional_with_service_pack_3_x86_cd_vl_x14-73991 ez a neve

  • Kezdd előröl, add hozzá újra
   Kezdd előröl, add hozzá újra az ISO-t, de adj neki valami rövidebb nevet, mondjuk xp.iso. Amúgy ha megnézed a pendriveot, az ISO ott van a multiboot/ISOS könyvtárban?

   • Igen ott van XP.iso illetve

    Igen ott van XP.iso illetve egy firadisk.iso is meg am amikor nekem bootol pendriverő nem directli bootot ír hanem valami GRUB ..

    • A GRUB az jó.
     A GRUB az jó.
     Nem tudom, mi lehet a probléma, én most gyorsan legyártottam egyet a legújabb YUMI-val, de gond nélkül elindul.
     Pendriveod amúgy tutira jó, nincs rajta hibás szektor?

 11. Install probléma
  Sziasztok!

  Nekem magánal az xp telepítésnél lépett fel egy probléma. Bejön a szokásos “kék 39” perces windows telepítő képernyő és ott kiírja, hogy “Windows xp prof serv pack 3 cd “asms” fálja szükséges” Kéri hogy adjam meg az elérési utvonalt, de csak egy globalroot/device/cdrom0/i386 útvonalat ad meg mint lehetőség, vagy egy A:/ de az nekem nem meghajtóm. Mi lehet a baj?

  A segítséget előre is köszönöm

  • Szia! Valam9it hiányol a
   Szia! Valamit hiányol a telepítő, próbáld másik windows iso-val. Vagy formázd újra a pendrive-ot!

 12. HELP

  Szia, akkor mit kell csinálnom, ha kész a telepítő, de mikor eljutok odáig, hogy a karakteres telepítőrész következne, szépen behozza a kék hátteret, elkezdi a szokásos dolgokat, de kb 1 perc mulva behoz egy fekete képernyőt(elvileg kiírja hogy miért, csak nemlátom elolvasni mert gyorsan elveszi), elkezdi csinálni a dolgokat, de azután elveszi a 3 pontot a jobb felső sarokból és marad a afekete kép.? Köszi a  választ előre is!

  • Valamelyik fájl betöltésénél

   Valamelyik fájl betöltésénél akad el vagy közvetlen a fájl betöltések utáni résznél.

    

 13. Multiboot

  Sziasztok!

  Bár nem közvetlenül XP pendrive boot probléma, hátha mégis tudtok segíteni: YUMI-val felrakom az XP-t a fentiek alapján, tökéletesen működik. Ha Win 7-et, vagy 8-at rakok fel (kiválasztva a megfelelő menüpontot), akkor nem az ISO-t pakolja fel a pendrive-ra, hanem kicsomagolja megfelelő mappákba.

  És itt van az én gondom: Ha egyszerre akarok win 7-et, és 8-at felrakni a pendrive-ra, akkor összekeveri a filejaikat a YUMI. Ha ISO-ként pakolom fel (pl Xboot-tal), akkor fainul ki tudom választani, melyiket szeretném telepíteni, ám mind a 7, mind a 8 esetében “Egy CD/DVD-meghajtó szükséges eszközillesztője hiányzik” üzenetet kapok az indulásuk után, és megáll a telepítés. Tudok tallózni, azt’ annyi.

  Van egyáltalán lehetőség 1 pendrive-ra működő, menüből választható Win 7+8 telepítőt felrakni?

  Segítségeteket előre is köszönöm! 🙂

 14. Sziasztok!

  Sziasztok!

  Sajnos nekem is az a problémám hogy inditás után a következő hibaüzenettel ál le : Error 15: File not found 

  Probáltam más iso-val és rövidebb nevekkel.

  Ugyan ezzel az üzenettel ált le 🙁 .

  Esetleg valakinek lenne ötlete hogy mivel probálkozzam még ?

   

  • Másold be a pendrive:

   Másold be a pendrive:multibootmenumenu.lst file-t (esetleg pastebin.com-ra, hogy itt a hsz-eket ne szemeteljük tele), megnézném a tartalmát.

    • A konfig jónak tűnik, filenév
     A konfig jónak tűnik, filenév is rendben. Gugliztam, ott erre a hibára azt írják, hogy szóköz van a filenévben, de nálad nincs.
     Esetleg próbáld meg másik USB portba dugni, és másik gépen is próbáld meg elindítani.

     Tegyél rá mást is (Linux telepítő, HBCD), azok elindulnak?

 15. És természetesen nem működik,

  És természetesen nem működik, nem talál semmiféle telepíthető OS-t a gép, pedig még a nagyanyám is kézen áll a sarokban, hátha ez segít…

 16. Bejött ez a Mulitboot ablak,

  Bejött ez a Mulitboot ablak, nagyon aranyos, csak mikor kiválasztom a telepítendő OS-t, újraindul a gép. Vagyis megint nem csinál semmit. De tudom a választ, másik pendrive, gondolom vegyek még vagy 10-et a meglévő 3 mellé, másik iso, töltsek még le 40-et a meglévő 10 mellé, ja és nevezzem át az összeset, HÁTHA akkor működik…

  Szerintem hagyjuk, a gond az, hogy ez a Yumi sem más, csak egy “talán működik” program, mindenféle OS-t felsorol, hogy mit tud telepíteni pendrive-ról, de konkrétan jól egyiket sem tudja, csak ha a véletlenek úgy hozzák össze. 10x annyi macera van vele, mint egy sima, lemezes telepítéssel, pedig gondolom az lenne a cél, hogy kihagyjuk a lemezre írást, az ODD-t, csak az a baj, hogy a lemezreírás+telepítés megvan fél óra alatt mindennel együtt, és működik, ennél meg raklapszám legyen itthon pendrive, meg 70db USB-aljzat a gépen, hogy mindegyikbe be tudd dugdosni azt a szerencsétlen pen-t, ja és henteregjen a hdd-n legalább 10 GB-nyi mindenféle OS, és még ekkor sem biztos, hogy működik.  A lehetséges variációk száma kb. annyi, mint egy las vegasi kaszinó páncéltermében lévő zár kombinációinak száma, szóval felejtős.

  A másik meg, hogy a linux-szal annyira odavannak, mert ingyenes. Na igen, csak azt nem veszi észre senki, hogy a Windows-ért esetleg azért (is) kell fizetni, mert talán működik? Azért nem mindegy. Használható, korrekt OS-t ingyen fejleszteni nem könnyű, mert eleve kimaradnak belőle olyan komponensek, amiknek a kifejlesztése bizony akkora áldozat, amit már nem vállal be senki a másik két szép szeméért. Olyan a linux az IT-világban, mint az LMP az országházban. Vagy mikor az óvodás betéved a tudományegyetemre, és azt hiszi, UFO-k közé keveredett, mert csak a kötőszavakat érti. 

  Nem mondhatja senki, hogy nem próbálozom, évente 1-2 alkalommal rámjön az 5 perc, és elkezdek linux-ot próbálgatni. 1 hétnél tovább egy sem volt egyik gépemen sem. Az öreg gépre valónak hírdetett disztrók nyomába se érnek egy mezei XP-nek sebességben, a korszakalkotónak kikiáltott grafika igénytelen, az UBUNTU tiszta bugos, és még sorolhatnám. 

  Most pedig fogom magam, kiírom lemezre az OS-t, és feltelepítem ELSŐRE, és működni fog, akárki meglássa….:D Sziasztok.

 17. Error 28

  Sziasztok!

   

  A bootolás elindításánál nekem is az Error 28 hibaüzenetet írja ki.

  4 gb pendrive, összesen 602 Mb telepítő cuccal.

  Mit lehet ilyenkor csinálni?

 18. xp telepítése pendriveról

  Bejött a boot menü. Kiválasztottam a windows xp menüpontot, majd ezután kiírja az alábbi üzenetet: Booting ‘find/menu.lst, /boot/grub/menu.lst, /grub/menu.lst’ és nem csinál utána semmit. Ilyenkor mi lehet a hiba?

   

  A linux nekem sem jött be egyébként (pl. ubuntuval 25 perc alatt megfőtt a video kártyám). De nem is gondolhatja komolyan senki hogy amit boldog boldogtalan fejlesztget és barkácsol ingyen az jobb lehet mint  aminek a fejlesztésére folyamatosan milliókat költenek. A konkurens fejlesztőkből csak az irigység beszél, mert valahol lemaradtak mint a borravaló és nagyon nehezen tudják behozni a lemaradásukat, mert a microsoft egy jó hosszú időre szinte korlátlanul uralta a piacokat. Mára persze nagyon sokat lefaragtak a hátrányukból, viszont a termékeik nem tudják ugyanazt nyújtani mint a windows. A linux op.rendszereket barkácsolják, a MAC nagyon gép és feladat- specifikus (és sorolhatnám a többit is), a windows viszont mindenfajta gépen képes működni.

  • Na, azért nem kéne már ennyit
   Na, azért nem kéne már ennyit fikázni a Linuxot. Kezdjük azzal, hogy nem a Windows konkurenciájának szánták, hanem a Unixokénak, amelyek ugye fizetősek voltak. Ez volt alig több, mint 20 éve. Ehhez képest elég komoly pályát futott be. Ma már nem tudsz úgy körülnézni, hogy ne találj olyan eszközt, amelyen Linux fut. A fejlesztést se nézd le, sokan nagy cége fejlesztői, és amellett fejlesztik a Linuxot is, sőt sokszor nagy cégek fejlesztenek hozzá.
   A Linux amúgy csak magát a kernelt jelenti, a rendszermagot, ha emellé még pakolnak egy csomó programot, azt disztribúciónak hívják. Vannak például pénzes Linux disztribúciók is, támogatással.
   Az ingyenességet sem kéne lenézned, vagy Windows alatt is csak pénzes programokat használsz?
   Ha megfőtt a videokártyád, az sajnálatos, én 17 év aktív Linux használat során nem tapasztaltam ilyet. Vannak persze kevésbé támogatott hardverek, ezekre oda kell figyelni.

   (Bocs az offért)

   • Na, azért nem kéne már ennyit

    Ez mind szép. És hány komolyabb helyen (hadsereg, kormányzati szerv , rendőrség, határőrség, adóhatóság stb. )használnak linuxot? Mert unixot nagyon sok ilyen helyen használnak mai napig is mert megbízható. És 1 eszközt biztosan találok amin nem fut: pl. a saját gépemet 🙂

    • Nem nagyon akartam itt
     Nem nagyon akartam itt flamelésbe bocsátkozni, megvannak arra a megfelelő helyek, de azért pár dolog:
     – a routereden Linux fut
     – a kereső, amit nagy valószínűséggel használsz, linuxos szervereken fut
     – a weboldalak nagy része, amiket látogatsz, linuxos szervereken fut
     – kórházi ambuláns rendszer Linuxon fut (MedSolution)
     – kórházi labor rendszer Linuxon fut (Andromeda, Mikromeda)
     – Radiológia – PACS rendszerek
     – rendszermentő bootlemezek egy része Linux alapú (pl. Acronis True Image)
     – forensic boot lemezek nagy része Linux alapú (ha már a rendőrséget szóba hoztad)
     – Apple OSX BSD alapú (jó, ez kakukktojás, mert a BSD nem Linux, de ahogy ebből a két kommentedből leszűrtem, a FreeBSD-t is ugyanúgy fikáznád, ha tudnád, mi az)
     Természetesen nagyon sok fórum van, ahol lehet vitázni:
     Linux vs. Windows
     Linux vs. UN*X
     Linux vs. *BSD
     De ezek már minden lefutott körök, felesleges azon vitázni, hogy melyik a jobb, mindenki azt használ, amit akar/megfelelőnek tart az adott/amihez ért/amire van pénze.
     Továbbiakban ebben a fórumtémában nem fogok ezzel kapcsolatban hozzászólni.

 19. vita
  Vitának tényleg nincs helye, mert az egyik működik a másik meg nem. A vita ezzel szerintem el is dőlt.

 20. ASMS fájl szükséges!

  Helló, elkezdtem telepíteni az XP-t és ezt a hibaüzenetet kaptam, valakinek van tippje, hogyan óldható meg??

   

  Nagyon fontos lenne!!

   

  • Szia! Próbáld újból indítani
   Szia! Próbáld újból indítani a telepítést, ha megint nem megy a telepítővel (cd, iso) lesz a gond. Csere… Üdv, Tomi

 21. GB?
  Láttam itt a fórumokon olyan infót hogy 4GB-os pen-től nagyobb nem ajánlott/ azon nem működik… de láttam olyat is hogy 16GB-ossal nincs probléma… Tudná valaki ezt tisztázni, mert én most csinálom Yumi-val az XP SP3 telepítő pen-emet (8GB)… (Lefuttattam egy tesztet H2testw-vel hogy nincs-e gond, ez negatív lett…) Lehet hogy nem lesz jó valami csak ezért?

 22. Nem talál a PC rendszert az USB-n.

  Sziasztok!

  Én két pendrive-ra is rátettem az XP Installert, mindkettőn ott van a megfelelő fájlstruktúra, mapparendszer.
  Az img is a helyén. Mégsem talál a PC bootoláskor semmit. Sem rendszert, sem boot menüt.

  Itt vajon mi lehet a probléma?

  Az XP, amiről az img készült, működik, próbáltam, DVD-ről indul a telepítő.

  Köszönöm.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .