Acer TravelMate P645

 

 

Acer TravelMate P645-V

Hozzánk került az Acer TravelMate P645 széria egyik darabja. Azon szerencsések közé tartozom, akik használhatják kicsit munka közben is ezt a darabot. Nagyon elégedett vagyok a “vassal”, habár a piaci árát még pontosan nem tudom…

Tesztkészülékünk rövid adatai:

CPU    Intel Core i5-4350U

8GB DDR3 1600MHz

Disk Drive    INTEL SSDMCEAC120B3A  (120 GB, SATA-III)

Disk Drive    ST320LT012-9WS14C  (320 GB, 5400 RPM, SATA-II)

OS Windows 8 Pro 64bit

3D Accelerator    Intel HD Graphics 5000

Resolution    14′ col – 1366 x 768

Intel(R) Wireless Bluetooth(R) 4.0 + HS Adapter

HD WebCam

HUAWEI Mobile Broadband Module

Fingerprint

Intel(R) WiDi

Ára jelenleg:

Nincs pontos információnk!
Magyarországon bevezetés alatt.

Garancia:

1 év az biztos, de nem találtunk róla információt valójában mennyi garanciát ad majd rá a gyártó.

Csomag tartalma:

Tesztkészülékünk doboza a következőket tartalmazta: notebook, tápkábel (angol, európai szabvány), adapter.

Külső és használat:

Megjelenésre teljesen üzleti, letisztult gépet kapunk. Semmibe nem lehet belekötni, legalább is szerintem.
Jó a borítás, masszív (alumínium-magnézium ötvözet), az ujjlenyomatok nem maradnak meg rajta.
A billentyűzet halk, a gépelés kényelmes, a billentyűzet háttérvilágítás megfelelően működik, nincsenek halványabban megvilágított billentyűk.
A matt kijelzőnek is szép képe van, a 14 colos kijelző esetében az 1366×768 -as felbontás elegendő. A touchpad használata is kényelmes, habár az ujjlenyomatolvasó itt is a touchpad gombok között lett elhelyezve. De most elsiklok a probléma felett, mert számomra nagyon használható ez a széria.

Aki folyamatosan rohangál munkája során, számára biztos nem lesz nehéz cipelni a gépet. Könnyű lett!

Portban azért itt sem vagyunk gazdagok, de van helyette más.

Portok-külső eszközök: RJ45, D-sub, HDMI, audio, mikrofon, SD kártya olvasó, hardveres zár, tápcsatlakozó, 3G-sim foglalat, ujjlenyomat olvasó, integrált webkamera, 3DB USB 3.0 csatlakozó, dokkolási lehetőség.

Belső:

A belsővel sincs gond, a Core i5-4310U jelölésű cpu teszi a dolgát. A gyorsaságot még turbózták számunkra egy 120GB-os Intel SSD meghajtóval. A 120GB-os SSD a rendszert futtatja és még kaptunk bele egy tárolásra alkalmas 320GB-os Seagate merevlemezt. A Intel HD 5000 vga chip is rendben van, hiszen játszani nem akarok vele, arra ott a konzol. Az energiakezelés is nagyon szuper. Feltöltött akkumulátorral 6-8 órát bír a gép. Egy általános munkanapomat végig bírta az akkumulátor. ami egy beépített 3 cellás 4850mAh akku, nem kivehető . Egyáltalán nem melegszik, nem hangos, a ventillátor nem pörgött fel általános használat során. A hőmérséklet érzete is rendben van, nem melegszik, nem forrósodik a számítógép a kezem alatt sem.

Teljesen meg vagyok elégedve a teljesítménnyel, tökéletes munkagép!

Szerelés:

A gép alján egy szerelőnyílást találunk, ott férünk hozzá a merevlemezhez, és a memóriához. Kicsit felette tudjuk betenni a sim kártyát a 3G adatkapcsolathoz.

Értékelés:

Külső: 10/10 fröccs: Szép és igényes megjelenés. A gép súlya a nagyon hordozható kategóriába tartozik! Súlya nagyjából 1.50 kg..

Belső és szerelhetőség: 9/10 fröccs: HDD-t, memóriát tudunk cserélni, bővíteni. Könnyen használható sim foglalat. A hardvereknek köszönhetően gyors, nagyon megnyugtató teljesítmény! A sim kártya fedelének eltávolításakor figyeljünk, mert könnyen elhajlik a kis eltolható zár. Óvatosan toljuk el, mert az ott vékony műanyag!

Általános használhatóság: 9/10 fröccs: Nagyon kényelmes elrendezés, nekem nagyon kényelmes volt használni! (kivéve az ujjlenyomatolvasó, a touchpad közepén).

Támogatottság, garancia: -/- fröccs: – nincs róla egyelőre információ, az 1 év az biztos.

Ár/érték arány: – elméletileg a Full HD, dedikált vga-val szerelt testvére 1300 dollár, más felszereltséggel 950 dollár között fog mozogni.

Összegezve: 9 fröccs

A többi tulajdonságát az alábbi videókban mutatjuk be röviden:

BIOS:

Acer TravelMate P645-V HDD, Memória, Sim:

Acer TravelMate P645-V:

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..