DOOGEE X5 – Nova Launcher

DOOGEE X5 - Nova Launcher
DOOGEE X5 - Nova Launcher


Doogee x5 telefonunk felett könnyű root jogot szerezni és könnyedén telepíthető TWRP recovery is rá. De főzött romot jelenleg nem találtam, ami jobb lenne a jelenlegi V18-as gyári rendszeremnél. Vagy sokkal kevesebb funkció van egy portolt rendszerben, vagy olyan “bug” üti fel a fejét melynek következtében mindig visszatértem a gyári rendszeremhez. A gyári rendszerben is vannak hiányosságok, de eléggé elenyészőek. Például nem tudom beállítani az alapértelmezett homescreen képernyőt, vagy nem tudom leszedni a kersősávot és nem tudom zárolni az asztalt, hogy véletlen se kezdjem átrendezni az alkalmazás ikonokat. Ezek a hiányosságok könnyen kiküszöbölhetőek egy launcher telepítésével. Sokaknak biztosan nem mondok új dolgot, ha a Nova Launcher-t említem meg ezekre a feladatokra.

Nova Launcher


DOOGEE X5 - Nova Launcher   DOOGEE X5 - Nova Launcher   DOOGEE X5 - Nova Launcher   DOOGEE X5 - Nova Launcher

 

 


ITFröccs.hu Szoftver | – Hardver újdonságok, tesztek, megoldások egy helyen!

DOOGEE X5 – ROOT

DOOGEE X5 – KingRoot – MT6580

DOOGEE X5 – TWRP Recovery 2.8.7.0 – V17

DOOGEE X5 – TWRP Recovery 3.0.0_0 – V17

1 hozzászólás

  1. .
    A beállítások/alkalmazások/összes. Itt ha megkeresed a google alkalmazást, ráböksz egyet és a letiltásra is ráböksz eltűnik a keresősáv a kezdő képernyőről. Ezután lesz a beállítások/alkalmazások legvégére lapozva egy “letiltott” menüpont ahonnan újra engedélyezheted. Én letiltottam egy párat. Térkép , google keresés , documents to go.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .