Üzletével együtt növekvő, rugalmas tárolási megoldás

Üzletével együtt növekvő, rugalmas tárolási megoldás
Üzletével együtt növekvő, rugalmas tárolási megoldás

 

TAJPEJ, Tajvan – 2018. március 1.

– A Synology® Inc. ma bejelentette a RackStation RS3618xs megjelenését. Ez a tizenkét lemezes rackbe szerelhető NAS eszköz kiváló teljesítményt, zökkenőmentes kapacitásbővítést, valamint optimalizált virtualizációs megoldásokat kínál a növekvő vállalkozások számára.

Üzletével együtt növekvő, rugalmas tárolási megoldás Üzletével együtt növekvő, rugalmas tárolási megoldás

Az RS3618xs egy 2U rackbe szerelhető RackStation NAS egység, amelynek középpontjában az Intel® Xeon® D-1521 négymagos CPU-ja, és 8 GB (64 GB-ig bővíthető) DDR4 EEC UDIMM RAM áll. A négy darab plug and play GbE LAN-port a PCIe 3.0 foglalatnak köszönhetően még nagyobb teljesítményt kínáló 10 GbE-es hálózati adapterekkel is kiegészíthetők, így több mint 3900 MB/s átviteli sebesség és 143 500 iSCSI IOPS is elérhető az eszközön.

A tizenkét lemezes natívan támogatott meghajtó mellett két RX1217(RP) bővítőegység csatlakoztatásával a tárhelykapacitás 432 TB-ig növelhető, akár menet közben is. Mivel az eszköz képes jelentős méretű tárhelyet kezelni, virtualizációs megoldásként, központi fájlszerverként, biztonsági mentési célhelyként vagy iSCSI-tárhelyként is ideális.

„Az RS3618xs nagyvállalati szintű tárolási megoldás, amely megfelel a jelentős méretű cégek igényeinek is kiválóan megfelel” – magyarázza Jason Fan, a Synology Inc. termékmenedzsere. „Ez a rendkívül hatékony eszköz számos hasznos adattárolási technológiát kínál, többek között lehetővé teszi az azonnali pillanatfelvétel-készítést, az SSD-gyorsítótárak használatát és a high availability klaszterek kialakítását, így Ön garantáltan biztonságban tudhatja adatait.”

Az RS3618xs a kifejezetten Synology NAS eszközökhöz készült intuitív DiskStation Manager rendszerrel működik, amely alkalmazások széles választékával – például fájlmegosztással, adatok biztonsági mentésével, illetve együttműködést segítő eszközökkel – garantálja a munkahelyi teljesítményt növelését. Mivel az RS3618xs eszközök VMware®-, Citrix®-, Microsoft Hyper-V®– és OpenStack Cinder®-tanúsítvánnyal rendelkeznek, zökkenőmentesen integrálhatók a vállalatok virtualizációs környezetébe. A Synology számos elismerésben részesült a médiában, például a TechTarget adattárolási megoldásainak felmérésén első helyen végzett a középkategóriás NAS-eszközök mezőnyében, valamint már hét éve ez a megoldás kapja a PCMag közönségdíját.

Az RS3618xs eszközre vonatkozó további információkért látogasson el a következő oldalra: https://www.synology.com/products/RS3618xs


Synology

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .