Új Thermaltake View 32 TG RGB Edition közepes méretű ház

Páratlan esztétika és teljesítmény

Új Thermaltake View 32 TG RGB Edition közepes méretű ház

2018. május 16., Tajpej, Tajvan
A Thermaltake, a PC hűtési megoldások vezető márkája a mai napon bemutatta a Thermaltake View 32 TG RGB Edition közepes méretű házat. Négy darab prémium minőségű, 4 mm vastag, edzett üvegablakkal (a tetején és az elején, bal és job oldalon) készült View 32 TG RGB közvetlen megtekintést biztosít a belső rendszerhez, miközben kiváló tartóssággal és törésállósággal is rendelkezik. A View 32 TG RGB Edition három 120 mm-es Riing RGB LED ventilátorral előtelepítve érkezik, a felső panelen található egygombos vezérléssel a felhasználók 5 világítási módot választhatnak ki (256 színű RGB megvilágítás és statikus színek: piros, kék, fehér, zöld). A View 32 TG RGB tágas kialakításáának köszönhető, hogy három plusz kettő 120 mm-es befújásra alkalmas ventilátorral és egy 360 mm-es radiátorral egyidejűleg felszerelhetjük azt, így teljes high-end rendszert építhetünk. Továbbá, a View 32 TG RGB Edition bőséges helyet biztosít a klasszikus CPU hűtőknek, melyek maximális magassága 160 mm, a VGA-nak szánt helyre pedig, akár 400 mm hosszú (HDD rack nélkül) kártya is kerülhet, a tápegység pedig maximálisan 220 mm lehet. A legújabb PC hardverek támogatásával az új View 32 TG TGB közepes méretű toronyház páratlan esztétikumot és a rendszerkonfiguráció korlátlan szabadságát adja.

Exkluzív „Tt LCS Certified”
Tt LCS Certified egy exkluzív Thermaltake tanúsítvány, amelyet olyan termékek kapnak meg, amelyek a szigorú hardcore rajongói elvárásoknak is megfelelnek, és kizárólag a világ legjobb LCS alpjaira épülnek. A Tt LCS tanúsítványt azért alakítottuk ki, hogy a Thermaltake üzenetét egyértelműen tudjuk közvetíteni azon teljesítménycentrikus felhasználóknak és rajongóknak, akik az extrém folyadék-hűtési konfigurációikban a legjobb kompatibilitást tervezik be. Ez biztosítja a legjobb teljesítményt, kompatibilitást és funkcionalitást.

A Thermaltake View 32 TG RGB Edition házzal kapcsolatos további infomációt az alábbi linken éred el:
http://www.thermaltake.com/Chassis/Mid_Tower_/View/C_00003224/View_32_Tempered_Glass_RGB_Edition/design.htm

Új Thermaltake View 32 TG RGB Edition közepes méretű ház
Új Thermaltake View 32 TG RGB Edition közepes méretű ház

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .