A Thermaltake bejelenti az új View 21 Tempered Glass Edition közepes méretű számítógépházat

Elegáns design, páratlan bővíthetőséggel

2017. július 20., Tajpej, Tajvan – A Thermaltake bejelentette az új View 21 Tempered Glass Edition közepes méretű számítógépházát. Az új kiadás már megkapta a jól ismert 4mm vastag edzett üveg oldallapokat, így sokkal szebb rendszereket építhetünk, de azokat meg is óvja. Érdekessége, hogy a VGA kártyát teljes hosszában takaró lemez is a csomagolásba került, mely nem csak a kábeleket fedi el, hanem az előtelepített 120mm-es hátsó ventilátornak köszönhetően sokkal jobb szellőzést is biztosít. A belső kialakításnál odafigyeltek arra is, hogy megfelelően tudjunk elhelyezni két darab 3.5”-os és ugyancsak kettő 2.5”-os adattárolót, mindezeket ráadásul eszközmentesen szerelhetjük be. Természetesen támogatja a legújabb alaplapokat, AIO és egyedi vízhűtéséket, illetve a LED világítást is. Az új View 21 Tempered Glass Edition július végétől lesz elérhető.

A Thermaltake bejelenti az új View 21 Tempered Glass Edition közepes méretű számítógépházat A Thermaltake bejelenti az új View 21 Tempered Glass Edition közepes méretű számítógépházatA Thermaltake bejelenti az új View 21 Tempered Glass Edition közepes méretű számítógépházatA Thermaltake bejelenti az új View 21 Tempered Glass Edition közepes méretű számítógépházatA Thermaltake bejelenti az új View 21 Tempered Glass Edition közepes méretű számítógépházatA Thermaltake bejelenti az új View 21 Tempered Glass Edition közepes méretű számítógépházat

További információ: http://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=C_00003113

Szerző

admin3 képe
admin3

Jancsek Árpád (admin3)

Informatikus, rendszergazda.
Életében a családja az első. Érdeklődési körébe a hardverek és a hálózati megoldások tartoznak, de a mobil világ is egyre inkább magával rántja.
Saját informatikai vállalkozásban jelenleg főként orvosi informatikai területen mikro-, kis-, és középvállalatokkal áll kapcsolatban.
Emellett szakmai cikkeket is fordít (pl. FCM) és a haziorvosinfo.hu adminja is.