Új MSI Gaming laptop: itt a GE75 RAIDER

Új MSI Gaming laptop: itt a GE75 RAIDER

Az MSI bejelentette az első 17″-os, vékony kávás gaming laptopot, amely az NVIDIA® GEFORCE® GTX 1070 grafikus vezérlővel a játékosoknak kiterjesztett megjelenítést és nagyobb teljesítményt nyújt. Ez a GE75 RAIDER!
Taipei, Tajvan (2018. október 26.) – Az MSI bejelentette a legjobb gaming laptopot a játékosok számára, a legújabb 17″-os GE75 Raider-t. Vadonatúj, gyémánt szerkezetű borítással, ami kétségtelenül az MSI innovációja.

„A GE sorozat olyan gamereknek készült, akik rajonganak a játékokért. Számukra elvárás mind a teljesítmény, mind a megjelenés a fegyverválasztásnál.” – nyilatkozta Eric Kuo, az MSI Global Sales és Marketing alelnöke. A felépítése nagyon sokat számít akkor, amikor egy gamer laptopot választ magának. Ennek fényében a GE75 Raider tükröződő, gyémánt borítást kapott, vörös, eloxált kivitelben, a szimbolikus sárkány gerincét jelképező, egyedülálló, de mégis agresszív esztétikummal, amely garantálja, hogy kitűnik a tömegből.

KESKENY KÁVÁVAL RENDELKEZŐ DIZÁJN IPS SZINTŰ PANELLEL
A GE75 Raider kijelzője vékony keretet kapott, amely biztosítja a gamerek számára a kompromisszummentes játékélményt az elképesztő látvány mellett. Ez a 17″-os bestia 144Hz-es kijelzőt tartalmaz, 3 ms-os overclockable válaszidővel, amely minden eddiginél egyenletesebb játékélményt nyújt.

ERŐS HŰTÉSI RENDSZER AZ NVDIA® GEFORCE® GTX 1070 TÁMOGATÁSÁRA
A True Gaming márka alapján az MSI GE75 Raider extrém teljesítménnyel és kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkezik, illetve az NVIDIA® GeForce® GTX 1070-nel van szerelve. A Cooler Boost 5 technológiával az MSI garantálja az optimális hűtést, miközben a teljesítményigényes játékok során hatékony és csendes hőelvezetést biztosít.

MSI APP PLAYER A MOBIL JÁTÉKOKHOZ
A hardver innováció mellett az MSI APP Player egy olyan program, amely lehetővé teszi a gamerek számára, hogy használhassák a mobil játékokat a laptopon is. A billentyűzet véletlenszerűen jelzi a megfelelő billentyű kombinációkat a különböző játékokban, ami a legnagyobb különbség a többi szimulátorral szemben.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .