Új Thermaltake Toughpower iRGB PLUS Platinum tápegység okos funkcióval

TT Premium Edition DPS G PC APP 3.0 applikációval
Tökéletes bányászathoz és játékhoz

2018. január 12., Las Vegas, Egyesült Államok Thermaltake új Toughpower iRGB PLUS Platinum tápegység 
A Thermaltake bemutatja az új Toughpower iRGB PLUS Platinum tápegység családot - TT Premium Edition (850W/1050 1200W). A kiváló gyártási minőség mellett, a platina minősített tájegységek szabadalmaztatott ultra-csendes, 16,8 millió színű Riing 14 RGB ventilátorral és 12 külön vezérelhető LED-del rendelkeznek és hét világítási módot is beállíthatunk rajta.

A Toughpower iRGB PLUS Platinum támogatja a Thermaltake három intelligens platformját - DPS G PC APP 3.0, DPS G Smart Power Management (SPM) Cloud 1.0 és DPS G mobilalkalmazás 1,0 – ezzel segíti a felhasználót, a környezettudatos felhasználásban.

Ez különösen hasznos játék- és bányászati célú felhasználásnál. 10 év garanciával, a teljesen moduláris felépítésű TT Toughpower IRGB Premium Edition PLUS Platinum tápokkal lenyűgöző megjelenést adhatunk rendszerünknek, szinte néma működés mellett.

További információ a Toughpower iRGB PLUS Platinum (850W/1050W/1200W) tápegységekről:

Thermaltake új Toughpower iRGB PLUS Platinum tápegység

Szerző

admin3 képe
admin3

Jancsek Árpád (admin3)

Informatikus, rendszergazda.
Életében a családja az első. Érdeklődési körébe a hardverek és a hálózati megoldások tartoznak, de a mobil világ is egyre inkább magával rántja.
Saját informatikai vállalkozásban jelenleg főként orvosi informatikai területen mikro-, kis-, és középvállalatokkal áll kapcsolatban.
Emellett szakmai cikkeket is fordít (pl. FCM) és a haziorvosinfo.hu adminja is.