Thermaltake Riing Plus és Pure Plus RGB radiátor ventilátor termékcsalád Amazon Alexa támogatással

Thermaltake Riing Plus és Pure Plus RGB radiátor ventilátor termékcsalád Amazon Alexa támogatással

2018. augusztus 16., Tajpej, Tajvan – A Thermaltake, mint a PC DIY és folyadékhűtés-technológia egyik vezető márkája, örömmel jelenti be, hogy a TT RGB PLUS Ecosystem hivatalosan is Amazon Alexa támogatott lett. Minden TT RGB Plus termék, mint például a Riing Plus 12/14/20 LED RGB ventilátorok és a Pure Plus 12/14 LED RGB radiátor

Thermaltake Riing Plus és Pure Plus RGB radiátor ventilátor termékcsalád Amazon Alexa támogatással

ventilátorok az Amazon Alexa integrációjával érkeznek, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a világítási módok és a ventilátor sebességének beállítását azáltal, hogy hangutasításokat adunk az Alexa képes eszközöknek. A meglévő funkciók mellett a TT RGB Plus Ecosystem exkluzív hatásokat fejlesztett ki az Amazon Alexa Skills számára. A „Weather Mode” (Időjárás mód) lehetőséget nyújt a felhasználók számára, hogy színes módon jeleníthessék meg az aktuális időjárást. A felhasználók egyszerűen megkérdezhetik az Alexa-t egy nagyváros időjárásáról, így a Riing Plus és a Pure Plus LED RGB radiátorventilátorok alkalmazkodnak a város időjárási viszonyaihoz, ezáltal kiválaszthatjuk a megfelelő világítás. A Thermaltake TT RGB PLUS ökoszisztéma az Amazon Alexa Skills-szel közösen innovatív hangvezérléssel gazdagodik, miközben modern módon biztosítja a modderek számára az új lehetőségeket!

Együttműködik az Amazon Alexa-val
Az összes Thermaltake TT RGB PLUS termék támogatja az Amazon Alexa Voice Service szolgáltatást, amely lehetővé teszi a fények és a ventilátor sebességének szabályozását az Alexa kompatibilis eszközökkel való beszélgetés során. Az Amazon Alexa támogatásával a TT RGB PLUS termékek további vizuális figyelmeztetést is nyújtanak a jelenlegi időjárási viszonyok ellenőrzésére az Ön helyén, vagy bárhol a világon. Csak annyit kell tennie, hogy egyszerűen elkezdi a mondatot, hogy „Alexa, utasítsd a Thermaltaket…”, majd a világítási szín az időjárási körülményeknek megfelelő lesz.

Thermaltake Riing Plus és Pure Plus RGB radiátor ventilátor termékcsalád Amazon Alexa támogatással

Elérhetőség, garancia, kompatibilitás és árképzés
A Riing Plus 12/14/20 LED RGB radiátorventilátorok és a Pure Plus 12 LED RGB radiátorventilátor már elérhető, a Pure Plus 14 LED RGB radiátorventilátor 2018. augusztus végéig elérhető lesz a Thermaltake kiskereskedelmi hálózatán és forgalmazóinál. A ventilátor termékcsalád kétéves garanciával és a Thermaltake világszerte nyújtott ügyfélszolgálatával és műszaki támogató hálózatával igyekszik eleget tenni a felhasználói igényének. A naprakész árazásért kérjük, olvassa el a Thermaltake weboldalát, vagy vegye fel a kapcsolatot a helyi Thermaltake értékesítési vagy PR képviselettel.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .