acer

Az Acer bemutatta az új Aspire S24-et, minden idők legvékonyabb all-in-one asztali PC-jét

Az Acer ma kibővítette ikonikus Aspire asztali sorozát: bejelentésre került az új, 23.8 col képátlós Aspire S24 all-in-one desktop PC

Az Acer bemutatta az új Aspire S24-et, minden idők legvékonyabb all-in-one asztali PC-jét

Az Acer kibővíti Predator gaming arzenálját: erőteljes PC-k, 35 col képátlós HDR monitor fókuszban

Az Acer ma bemutatta új prémium Predator gaming termékpalettáját, konkrétan a Predator Orion 9000 sorozatot (gaming asztali gépek Windows 10-zel), a Predator X35 monitort NVIDIA G-SYNC és Acer Ultra HDR technológiákkal, valamint egy új Predator headset és egér is bemutatkozott.

Az Acer új ultravékony és átalakítható eszközöket mutatott be: Swift 5, Spin 5 és Switch 7 Black Edition

Az Acer ma kibővítette népszerű, ultravékony és átalakítható Windows 10 eszközei skáláját.

Acer Swift 7 Black Edition

Az Acer kibővíti 4K portfólióját: két házimozizásra is alkalmas projektor, valamint monitorok kreatív profik számára

A projektorok 4K UHD felbontással rendelkeznek, HDR- és Rec. 2020 kompatibilisek, az AcuMotion technológia pedig kivételes értékkel és teljesítménnyel kecsegtet az audio-video szerelmeseinek. Az új ProDesigner PE320QK monitor egyesíti az Acer HDR Xpert technológiáját, mely kivételes kontrasztot kínál, valamint USB Type-C támogatással rendelkezik, és hordozza a kreatív ZeroFrame (kávamentes) kialakítást is.

Az Acer kibővíti 4K portfólióját: két házimozizásra is alkalmas projektor, valamint monitorok kreatív profik számára Az Acer kibővíti 4K portfólióját: két házimozizásra is alkalmas projektor, valamint monitorok kreatív profik számára

Elegáns megközelítésű Acer Leap Ware okosórák a kiteljesedett edzéshez

Az Acer Leap Ware fitness okosóra csillogó rozsdamentes acél óraszíjat kapott, egyszerű és egyben minimalista dizájnnal. Az eszköz mindennapos használatra lett tervezve, és teljeskörű támogatást nyújt fitness- és wellness téren.

Elegáns megközelítésű Acer Leap Ware okosórák a kiteljesedett edzéshez

Az Acer kibővíti gaming notebook-vonalát az erőteljes Predator Helios 300 modellel

A Predator Helios 300 szíve egy túlhajtható NVIDIA GeForce GTX 1060 vagy 1050Ti GPU, melyek hetedik generációs Intel Core i7 (7700HQ) vagy i5 (7300HQ) processzorokkal lettek kombinálva a kimagasló teljesítmény érdekében.

Predator Helios 300 Predator Helios 300

A vadonatúj Aspire notebookok megadják mindazt, amire minden nap szükségünk lehet

Az Acer ma fellebbentette a fátylat vadonatúj Aspire notebook portfóliójáról, New York-ban. A kínálat teljes egészében lefedi a mindennapok notebook használóinak célközönségét, a család- és diákbarát Aspire 1 és Aspire 3-tól, a praktikus és mainstream Aspire 5-ön keresztül egészen a mindent egyesítő csúcsmodell Aspire 7-ig bezárólag.

A vadonatúj Aspire notebookok megadják mindazt, amire minden nap szükségünk lehet - Aspire 7

Az Acer bemutatta a Predator Triton 700-at, a vékony, ám erőteljes, kompromisszumok nélküli gamer notebookot

Az Acer next@acer globális sajtótájékoztatóján New York-ban bemutatkozott a cég erőteljes és vékony Predator Triton 700 gaming notebook.

Az Acer bemutatta a Predator Triton 700-at, a vékony, ám erőteljes, kompromisszumok nélküli gamer notebookot