windows

Mit tegyünk, ha a telefont nem ismeri fel a Windows!?

Az alábbi leírásban szereplő folyamat tapasztalt Android-felhasználóknak ismerős lehet, de sokaknak mégis segítség kell olyan esetben, ha a Windows nem ismeri fel a telefont.

Mit tegyél, ha a telefonodat nem ismeri fel a Windows!?

Acer Aspire Switch 10 E - teszt / bemutató


Acer Switch 10 E - 10.1" 1280 x 800 HD IPS Multi-Touch kijelző + Gorilla Glass 3 / Intel® Atom™Z3735F / 2GB memória / eMMC 64GB / Intel® HD Graphics / Windows 8.1 + Office 365

Acer Switch 10 E - teszt / bemutató    Acer Switch 10 E - teszt / bemutató    Acer Switch 10 E - teszt / bemutató

Windows 8 - Windows 8.1 - start menü (mit NE tegyél fel!)

Windows 8 - Windows 8.1 - start menü (mit NE tegyél fel!!!)

Mostanában belefuttottam pár problémába, pár géppel kapcsolatban. Sajnos a végleges megoldás, minden esetben a re-install javaslata lett!

Mi is volt a fő probléma?

Mint tudjuk, illetve észrevehető, hogy Windows 8, windows 8.1 rendszerünkben nincsen start menü, amit az évek során megszokhattunk.

Ezt valamiért kivette a Microsoft az új termékeiből, helyette lett "csempe", "metró" felület! Ami még érintőképernyőn nem is jönne rosszul, de asztali számítógépen felesleges!

Pagesinxt.com malware eltávolítása

Elég veszélyes malware-ről van szó, bármilyen kereséskor, a saját keresési találatait jeleníti meg és veszélyes oldalakra irányít (mint szinte az összes malware :-9), és annyira beépül a böngészőbe, hogy szinte eltávolíthatatlan. Szinte! :-)

Pagesinxt.com malware eltávolítása

Dell Inspiron 5521 - Az új Inspiron

Dell Inspiron 5521 - Az új Inspiron™ 15R laptop 39,6 cm-es kijelzőt, csiszolt alumínium borítást, valamint vékony és pillekönnyű kivitelt biztosít.

Dell Inspiron 5521

Windows 7 RDP - Távoli asztal kapcsolat beállítása

Windows 7 RDP - Távoli asztal kapcsolat beállítása

Gépünket elérhetjük és dolgozhatunk róla bárhonnan RDP (Remote Desktop Protocoll) protokoll használatával. Az alábbi leírásban ennek a beállításait láthatjátok. Nem a legbiztonságosabb kapcsolat, mert már sokszor törték és sok frissítést kiadott a Microsoft ezzel kapcsolatban. Már sok gépen alkalmazom, de még nem törték egyiket sem (vagy nem tudok róla :) ) A legfontosabb, hogy nem a default portokat használom sosem. A számítógépen kapcsold ki az alvás és a hibernálás funkciókat, különben nem fogod elérni! Windows tűzfaladat vagy kapcsold ki, vagy engedélyezd a portot a tűzfalon!