doogee

Imei helyreállítás

Légyszíves segítsetek! Android 6.0-ról raktam vissza 5.1-re a telót és azóta érvénytelen IMEI szàmot ír ki a teló úgy vélem formàztam az Nvram-t mi tehetek hogy működjön újból a teló? Nagyon elkeseredtem :'-(

Doogee X6 PRO - avagy X5 PRO egy tepsiben?


Doogee X6 PRO

Doogee X6 PRO

Kijelző: 5,5” HD 1280x720 kapacitív IPS érintőképernyő
Processzor: MediaTek MT6735 Quad-Core
Memória: 2 GB RAM, 16 GB tárhely, MicroSD kártya bővítés
Kamera: 5 MP autófókusz, LED vaku, 2 MP előlapi kamera
DualSIM, 4G FDD-LTE, 3G/WCDMA, WiFi, Bluetooth, GPS
Android 5.1, gesztusvezérlés, magyar nyelv, Google Play
Akkumulátor: cserélhető, 3000 mAh Lithium-Ion
Új dizájn, finom anyagú hátlap

DOOGEE X5 Pro – Napi használati tapasztalatok (2. rész)


A cikk első részében a készülék hardveres tapasztalatairól olvashattatok:

Kb. egy hónap használat után szeretném a szoftveres részt bemutatni. Nem térek ki mindenre, csak ami számomra újdonság/érdekesség volt. Ha bármilyen kérdés felmerül, amire a cikkben nem tértem ki, kommentben nyugodtan kérdezzetek!

DOOGEE X5 Pro – Napi használati tapasztalatok (1. rész)


Az oldalon már több cikk foglalkozott a DOOGEE X5 Pro telefonnal, láthattátok a kicsomagolást, a technikai részleteket, a hardveres kiépítettséget és a rootolás sem maradt el. A készülékről az ITFröccs.hu-n eddig megjelent cikkekeket az alábbi linkeken találjátok:

Én most a napi használat során szerzett tapasztalataimat szeretném veletek megosztani, a cikk két részből fog állni, az első részben a hardveres tapasztalataimat írom le, a második rész a szoftvert fogja bemutatni. A telefont egy hete használom. Ennyi idő persze nem elég ahhoz, hogy mindent teljeskörűen leteszteljek, de ha valaki ezt a telefont szeretné megvenni, már van honnan elindulnia.