backup

DOOGEE X5 PRO - Space MediaTek Toolkit - Backup - SP Flash tool - TWRP


DOOGEE X5 PRO telefonunkra telepíthetünk TWRP recoveryt, rootolhatjuk, costum romokat próbálhatunki stb.. Előtte mentsünk mindent, amit lehetséges, hiszen nem tudhatjuk, hogy  mikor-mire lesz szükségünk a mentésekből. A leírás saját tapasztalat alapján készült és nem teljes, hiszen az IMEI és NVRAM mentésekre nem fogok kitérni! Ezért fontos, hogy mindent odafigyeléssel csinálj, mert a garanciát bukod (bukhatod) és csak is saját felelősségre vágj bele! Egy mentés nem mentés! Aki hibát fedez fel benne, vagy jobb meglátása van bizonyos részekhez hozzászólásával segíthet rajtam és másokon is.

MTKDroidTools - CWM - Backup - SP Flash tool

MTKDroidTools - CWM - Backup - Flashtool MTKDroidTools - CWM - Backup - SP Flash tool

Ez a leírás saját tapasztalat alapján készült, csak akkor kezdj hozzá, ha tisztában vagy vele, hogy nem fog működni a telefonod többé, vagy sokat kell vele szívnod mire megint használható állapotba kerül! Mert ez előfordulhat, nem törvényszerű, de előfordulhat! Én az IMEI vesztéssel szívtam! A garanciát valószínűleg bukod, ennek tudatában kezdj hozzá! NVRAM mentésed legyen! Mielőtt valaki kérdezné, ezek nem gyári rom-ok, sőtt nem is ConCorde 5005 NFC rom-ok! Ezek INEW V3 telefon gyári és főzött (portolt) rendszerei!

NVRAM mentésed legyen!

Mindenről mindig csináljunk mentést! Tároljuk a gépen, a telefonon, külső adathordozón, mert nem tudhatjuk mikor mire lesz szükségünk a mentésekből.