QNAP hivatalosan is bejelentette a Browser Station-t, amely továbbfejlesztett internetes böngészési élményt biztosít

2017. július 31., Tajpej, Tajvan - QNAP® Systems, Inc. a mai napon bejelentette a Browser Station-t egy olyan alkalmazás, amely segítséget nyújt a felhasználóknak a földrajzi korlátozások és az összetett VPN-beállítások elkerülésében, amikor távolról szeretnének hozzáférni az adatokhoz, melyek ugyanazon a hálózaton vannak, mint a QNAP NAS. A béta verzió megjelenése óta számos felhasználói visszajelzést érkezett és a hivatalos verzió sok újdonságot tartalmaz, hogy a felhasználói felület még jobb legyen, így kényelmes és biztonságos böngészést kínál a védett adatokhoz való hozzáféréshez.

“Nagyra értékeljük a felhasználók által nyújtott értékes visszajelzéseket, amelyek segítettek javítani a felhasználói igényeknek megfelelő szolgáltatásokat,” nyilatkozta Christine Wang, a QNAP termékmenedzsere, valamint hozzátette: “Ugyancsak sok pozitív választ kaptunk olyan emberektől, akik gyakran utaznak és nagyszerű hallani, hogy a Browser Station segít kényelmesen internetezni és hozzáférni a távoli adatokhoz.”
A Browser Station-ben a hasznos weblap-hivatkozások az újonnan megnyitott böngészőkben egy kattintással érhetők el. A Browser Station HTTP vagy SSL kapcsolattal működik. A VPN-védelemmel ellátott titkosított hozzáférés támogatása mellett a Browser Station megkerülheti az IP-blokkolást, hogy a felhasználók távolról hozzáférhessenek a védett adatokhoz, például a cég privát szervereihez.QNAP hivatalosan is bejelentette a Browser Station-t, amely továbbfejlesztett internetes böngészési élményt biztosít

A Browser Station további hasznos jellemzői: a felhasználók megadhatják a NAS megosztott mappáit a fájlok letöltéséhez (beleértve az e-mail mellékleteket és a webhelyekről származó adatokat); a böngészők jelenlegi állapota megmarad, beleértve a nyitott lapokat, a könyvjelzőket, a böngészési előzményeket stb.

Elérhetőség
A Browser Station elérhető a QTS App Center-ben.

Rendszerkövetelmény:
1. QNAP NAS minimum 4GB RAM-mal és QTS 4.2.2 (vagy újabb) rendszerrel.
2. Container Station v1.7.2224 (vagy újabb) telepítve kell, hogy legyen, valamint a Browser Station-t engedélyezni kell benne.
3. Támogatott QNAP NAS modellek: TS-x53U, TS-x53A, TS-x53, TS-x53B, TS-453Bmini, TVS-x63+, TVS-x63, TS-x63U, TS-x70, TS-x69, TVS-x70, TVS-x71, TVS-x73, TS/SS-x79, TS/TVS-x80, TVS-x82, TVS-x82T, TVS-x82ST, TES-x85U, TDS-16489U

Szerző

admin3 képe
admin3

Jancsek Árpád (admin3)

Informatikus, rendszergazda.
Életében a családja az első. Érdeklődési körébe a hardverek és a hálózati megoldások tartoznak, de a mobil világ is egyre inkább magával rántja.
Saját informatikai vállalkozásban jelenleg főként orvosi informatikai területen mikro-, kis-, és középvállalatokkal áll kapcsolatban.
Emellett szakmai cikkeket is fordít (pl. FCM) és a haziorvosinfo.hu adminja is.