Predator-Ubisoft együttműködés

A UBISOFT újragondolt TOM CLANCY’s RAINBOW SIX pro ligájának 10. szezonja Az Acer Predator támogatással

Az Ubisoft bejelentette minden eddiginél nagyobb és kiterjedtebb Tom Clancy’s Rainbow Six Pro League exkluzív együttműködését az Acer Predator brandjével – az USA-t, Európát, Ázsiát és Dél-Amerikát beleértve. Mindezt 2019 júniusától, egészen 2020 novemberéig. Indulhat a Rainbow Six Pro League X. évada.

Predator-Ubisoft együttműködés

Az Acer Predator brand az elmúlt évek elkötelezett együttműködő partnere, hivatalos PC és monitor szponzora a Rainbow Six Pro League-nek. A friss bejelentés értelmében igazán teljesítménycentrikus gaming hardverről beszélünk, melyek révén a professzionális játékosok megkapják a maximális támogatást a Rainbow Six Pro League tekintetében. Úgy, hogy semmiféle kompromisszumot nem szükséges kötni a felhőtlen játékélményért. Az Acer profi csapatokat ruház fel eszközeivel, highend Predator asztali PC-kkel, laptopokkal, monitorokkal – a bemelegítéstől egészen a hivatalos meccsekig. Az Acer támogatja majd a kapcsolódó játékokat s persze az esport iránt elkötelezett gamereket, hogy minden zökkenőmentesen, kéz alá dolgozzon, és a Rainbow Six Siege tartalmak is gördülékenyen hozhassák a maximumot.

Az együttműködés olyannyira kifinomult, hogy további apró részletekre is kiterjed; például feloldható egy exkluzív Predator ingame tárgy a kapcsolódó kihívások során. A rajongók továbbá meghívást kapnak a streamek megtekintésére, valamint követhetik a Rainbow Six esport-részleteket. Az Acer Predator social media felületein pedig a legfrissebb hírek, bejelentések, eredményhirdetések olvashatók.

A Rainbow Six Siege mindezidáig nem kevesebb, mint 45 millió játékost szippantott be világviszonylatban, az esport közösség pedig folyamatosan növekszik. Idén február óta például 31 százalékkal nőtt a játékosszám, összehasonlítva a 2018-as adatokkal.

“Azzal, hogy a Ubisoft erői összpontosulnak a gamerek által, egy izgalmas új fejezet nyílik az Acer történetében. Ráadásul kibővítjük az esportot világviszonylatban” – fogalmazott Vincent Lin, az Acer termékmarketing menedzsere. Így folytatta gondolatait: “A Tom Clancy’s Rainbow Six címek mind legendásak, ebből adódóan nagyon izgatottak vagyunk, hogy a gamereknek elhozhatjuk a kapcsolódó játékélményhez szükséges erőhátteret Predator gaming PC-ink és monitorjaink által.”

“Mind az Acer, mind pedig a Ubisoft a maximálisan azon dolgoztak, hogy az profi esportolók csapat- és rajongóorientált közösségeik megkaphassák a maximumot ennek a remek együttműködésnek köszönhetően” – mondta el Geoffroy Sardin, az Ubisoft EMEA sales- és marketingvezetője. Hozzátette: “A partnerség a legfontosabb kulcs az esport és a technológia találkozásához, így lesz minden teljes, és ez biztosítja azt is, hogy a Tom Clancy’s Rainbow Six-hez kötődő esport-vonal egyre erősebb és szilárdabb lesz.”

Az új együttműködésnek köszönhetően a Rainbow Six Pro liga friss változtatásokkal tér vissza:

Egy teljesen újragondolt felépítést kapunk, beleértve a két játék napot 1 hétre, mind a négy régióban egyaránt: Észak-Amerika, Európa, Ázsia, Dél-Amerika,
Frissült a map pool, lehetővé téve a profi játékosoknak, hogy megjeleníthetők legyenek skilljeik,
Az auto-relegation törlésének lehetősége,
Növelt prizepool 626000 USD összdíjazással,
…és még sok minden más.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .