Pacific TF1 – hőmérséklet- és áramlásérzékelőt mutatott be a Thermaltake

Pacific TF1 – hőmérséklet- és áramlásérzékelőt mutatott be a Thermaltake

2018. augusztus 27., Tajpej, Tajvan – A Thermaltake a vízhűtéses rendszerekhez mutatta be a Pacific TF1 hőmérséklet- és áramlásérzékelőt.

Az eszköz kifejezetten azt a célt hivatott szolgálni, hogy az egyedileg épített vízhűtéses rendszereknél, a felhasználó folyamatos visszajelzést kapjon a hűtőközeg állapotáról, ezzel kiküszöbölve a pumpa meghibásodása esetén egy rendszer károsodást. A Thermaltake Pacific TF1 hőmérséklet- és áramlásérzékelője egy 2 az 1-ben megoldás, az indikátor 0° C és 99° C között érzékeli a hőmérsékletet, melyet Celsiusban és Fahrenheitben is képes megjeleníteni. Figyelmeztet a hőmérsékletre és az alacsony áramlásra, amennyiben azok a határértékeken kívül esnek, kompatibilitás bármely G1/4 szerelvénnyel. Egyszerű telepíthető, a készülék gondoskodik arról, hogy a folyadékhűtőrendszer az optimális hőmérséklet és az áramlási tartományon belül működjön.

Pacific TF1 – hőmérséklet- és áramlásérzékelőt mutatott be a Thermaltake

Hőmérséklet és alacsony áramlás figyelmeztetés
A Pacific TF1 amikor érzékeli, hogy a hűtőfolyadék hőmérséklete a felhasználó által beállított érték fölé emelkedik, vagy amikor a hűtőfolyadék áramlása a beállított érték alatt van jelzi azt. Az alapértelmezett alacsony áramlás riasztás 60 liter / óra, illetve 45° C hőmérséklet túllépése esetén történik.

További információ a Thermaltake Pacific TF1-ről itt.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .