Nyújtson védelmet a fizikai, virtuális és felhőalapú feladatokhoz kapcsolódóan tárolt adatainak az Active Backup Suite csomaggal

Nyújtson védelmet a fizikai, virtuális és felhőalapú feladatokhoz kapcsolódóan tárolt adatainak az Active Backup Suite csomaggal

Tajpej, Tajvan – 2018. június 13. – A Synology ma bejelentette, hogy az Active Backup Suite programcsomag két jelentős biztonsági mentési alkalmazással bővül: megjelenik az Active Backup for Office 365 hivatalos verziója, amely az SaaS felhők esetében is támogatja a biztonsági mentést, valamint az Active Backup for Business béta verziója, amelyet a fizikai és virtuális környezetekben működő feladatok adatainak védelme érdekében fejlesztettek ki.

„Egyre több vállalat és szervezet esetében tapasztaljuk, hogy fizikai, virtuális és felhőalapú platformokat egyaránt használnak. Ez a gyakorlat komoly kihívás elé állítja az IT-szakembereket, hiszen nem csupán az adatok mennyisége nő folyamatosan, de ezeknek ráadásul egy rendkívül sokszínű környezetben kell védelmet biztosítani” –fogalmazott Jia-Yu Liu, az alkalmazásfejlesztési csoport igazgatója a Synology Inc. vállalatnál. „E probléma megoldása érdekében a Synology most egy új, minden szükséges funkciót tartalmazó megoldást kínál, amely a vállalkozás méretétől függetlenül hatékony integrációt nyújt a szoftverek és a hardverek integrációjához.”

Az Active Backup for Office 365 az egypéldányos tárolás technológia segítségével nem csupán az Office 365 alatt tárolt adatok kezelésében és rendelkezésre állásának garantálásában segít a vállalkozásoknak, de a biztonsági mentések tárhelyigényét is jelentősen csökkenti. A tartalomban való keresés révén könnyen megtalálható a kívánt szöveg az e-mailekben és a melléketekben, így gyorsan azonosítható a helyreállítandó levél.

A legfontosabb funkciók az Active Backup for Office 365 alkalmazásban:

Több Office 365-végpont támogatása: Office 365, Office 365 Germany, Office 365 (21Vianet).

Központi, átfogó védelem: Készítsen biztonsági mentést a vállalati OneDrive szolgáltatásról, leveleiről, névjegyeiről és naptáradatairól egyetlen Synology NAS eszközre, és kezelje a példányokat egyetlen közös felületről.

Részletes helyreállítás, keresés és exportálás az önkiszolgáló helyreállítási portálról: A tartalomban való keresés funkció segítségével hatékonyan kiválogathatja a helyreállítani kívánt tartalmakat. A felhasználók az önkiszolgáló helyreállítási portál segítségével könnyen megkereshetik a kívánt e-maileket, és akár egyetlen fájlt, levelet, mellékletet, névjegyet vagy naptáreseményt is helyreállíthatnak.

Hatékony biztonsági mentés és adattárolás: Az egypéldányos tárolás garantálja a hatékony használatot, hiszen így a rendszer csak az egyedi tartalommal rendelkező fájlokat továbbítja és menti. A blokkszintű deduplikáció révén a vállalatok a lehető legtöbbet hozhatják ki tárhelyükből, hiszen a rendszer összehasonlítja az előző verzióval a fájlok blokkjait, és csak a módosítottakat menti.

Az Active Backup for Business számos, a DiskStation Manager (DSM) rendszerben már elérhető technológiát kínál. A Btrfs fájlrendszerekhez a Synology kifejlesztette a globális deduplikáció funkciót, amely jelentősen csökkenti a biztonsági mentésekhez szükséges tárhelyet. A Virtual Machine Manager integrációjával a fizikai szerverekről vagy virtuális gépekről a NAS eszközre készült biztonsági mentések közvetlenül a DSM rendszerből
is futtathatók, így a lehető legmagasabb szintű rendelkezésre állást biztosíthatja az adatoknak és az alkalmazásoknak.

A legfontosabb funkciók az Active Backup for Business alkalmazásban:

Számítógépek és szerverek védelme: Az Active Backup ügynökének köszönhetően a felhasználók lemezképeken alapuló biztonsági mentéssel is védelmet nyújthatnak Windows rendszerű számítógépeiknek vagy a Windows szervereken futó feladatoknak. Az adott helyzettől függően a felhasználók kiválaszthatják, hogy mindössze egyetlen fájlt szeretnének lekérni a helyreállítási portálról vagy az egész rendszert érintő teljes helyreállítást szeretnének végezni, valamint a Virtual Machine Manager segítségével közvetlenül is futtathatják a biztonsági mentési képet, így elérhetik az alkalmazások adatait, és garantálhatják azok rendelkezésre állását.

Virtuális gépek védelme: A felhasználók akár ügynök nélkül, mindössze a VMware vSphere adatok segítségével védelmet nyújthatnak virtuális gépeik számára. Az alkalmazás több különböző helyreállítási megoldást támogat, egyetlen fájl helyreállításától a virtuális gépek azonnali NFS-be történő helyreállításán át azok teljes helyreállításáig és a Synology VMM alatt történő futtatásáig.

Gyorsabb biztonsági mentés: A módosítottblokk-követés (CBT) technológiának köszönhetően növekményes biztonsági mentéseket végezhet, így nem szükséges minden alkalommal teljes biztonsági mentést végrehajtani

Hatékony tárhelykihasználás: A beépített globális deduplikáció funkció jelentősen csökkenti a biztonsági mentések tárhelyigényét.

Megbízhatóbb helyreállítás: A Synology VMM alatt ellenőrizheti a biztonsági mentéseket, így növelheti azok megbízhatóságát, és csökkentheti az éles környezetet érő terhelést.

Run on VMM: A Synology VMM szolgáltatással való integrációnak köszönhetően ezzel a különleges funkcióval az éles rendszerrel megegyező IT-környezetet alakíthat ki, amely ideiglenes katasztrófa utáni helyreállítási megoldásként használható, valamint lehetőséget kínál a kívánt objektumok importálására és exportálására és a frissítések tesztelésére.

Licencek

Active Backup for Office 365

Minden, az Active Backup for Office 365 szolgáltatást támogató Synology NAS eszközhöz 10 ingyenes licenc jár. Az Active Backup for Office 365 licencekkel kapcsolatos további információkért keresse fel a következő oldalt: https://www.synology.com/en-global/products/Active_Backup_for_Office_365_License

Active Backup for Business

A bétaidőszakban nem szükséges licenc, és a szoftver összes funkciója rendelkezésre áll. A bétateszt időszakának végét követően a számítógépek, szerverek és virtuális gépek biztonsági mentéséhez állomásonként külön licencet kell majd vásárolnia.

 

További információk

További információkért keresse fel az Active Backup for Office 365 oldalát: https://www.synology.com/dsm/feature/active_backup_office365
és az Active Backup for Business béta verziójának oldalát: https://www.synology.com/beta/2018_ActiveBackup_for_Business_beta

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .