Az Acer bemutatja új All-in-One megoldásait, még több érintéssel, stílussal és mobilitással

Az Acer bemutatja új All-in-One megoldásait, még több érintéssel, stílussal és mobilitással

Sajtóközlemény

Az Acer kettő All-in-One asztali eszközt leplezett le: az Acer Android alapokra épülő DA223HQL, illetve az Acer Aspire Z3-600 termékeket. Mindkét esetben elérhető ugyanaz az érintéses élmény, mint a táblagépek, vagy az okostelefonok esetében.

Kombinálva a hordozhatóságot, megosztási lehetőségeket, szórakoztatást és stílusos dizájnt – ezek az All-in-One eszközök jelentik a következő generációs számítógépes tevékenység alapjait. Beépített akkumulátorral rendelkeznek, akár 2 órányi WiFi kapcsolat biztosításával és videolejátszással, a lapos, vékony tokozás és a forgatható kialakítás biztosítja, hogy egyszerre több felhasználó is élvezhesse a termékek által kínált lehetőségeket. Mindezekhez járul hozzá még a 10 pontos multi touch képernyő, amely a felhasználók szinte minden igényét kielégíti, miközben full HD felbontásban élvezhető a megjelenítés.

 

Acer Android AiO DA223HQL

A DA223HQL az első Android alapú asztali All-in-One, ami beépített akkumulátorral rendelkezik, így remek hordozhatóságot biztosít szobáról szobára, akár 2 óra rendelkezésre állással, non-stop élvezeti faktorral. Az eszköz a gyors és könnyed Android operációs rendszerre épül, full HD káva nélküli képernyővel szerelt, széles betekintési szögekkel. A felhasználók megtapasztalhatják, hogy az otthoni PC-jük teljesen hasonlóan működik, mint bármely más Android alapú eszköz, mint például az okostelefonok vagy a táblagépek – tudvalévő, hogy ezen mobileszközök népszerűsége rohamosan növekszik, akár a média irányú területeken, webböngészés és szociális média központú tevékenységek kapcsán.

Mi több, az Android operációs rendszer megnyitja az izgalmas játékok, alkalmazások és megfizethető termelékenységet elősegítő megoldások elérésének kapuját. Több, mint 1 millió alkalmazás érhető el a Google Market-en, több Android eszközre akár ugyanarról az account-ról. Mindez leegyszerűsített és akadálymentes felhasználói élményt nyújt, főként, hogy a letöltött tartalmak szinkronizákhatóak minden egyes eszközzel. Mindezek mellett az Acer Android DA223HQL All-in-One eszköz személyreszabott élményt nyújt a család bármely tagjának, lehetővé téve az alakíthatóságot akár öt felhasználó számára.

Az MHL-nek köszönhetően az Acer Android DA223HQL All-in-One eszközzel egyszerűen mozgathatók az adatok, például okostelefonok esetében, jól jön ez, ha nagyobb kijelzőre lenne szükség a tartalmak megtekintéséhez. A Windows 8 támogatás pedig biztosítja, hogy ez az Android All-in-One eszköz akár egy második Win8 érintőképernyőként működhessen.

 

Aspire Z3-600

Az Aspire Z3-600 All-in-One eszköz a legjobb teljesítményre és az egész család teljeskörű szórakoztatására lett tervezve. A lapos és vékony kialakításhoz akár 2 óra akkumulátor üzemidő is társul, ezáltal biztosítva a felhasználók szabadságát, például egyik szobából a másikba, megosztva másokkal is a tartalmakat.Aspire Z3-600

A forgatható érintőképernyő mérete 21.5 col, full HD, 10 pontos multi-touch rendszerű, gesture control-lal. Az Aspire Z3-600 biztosítja a legtermészetesebb, intuitív és magával ragadó utat ahhoz, hogy felfedezhessünk mindent, amit a Windows 8 adni tud, egyszerűen, kezünk mozgatásával. Ezen túlmenően a beépített fényérzékelő automatikusan optimalizálja a kijelző fényerejét a környezetben tapasztalt viszonyoknak megfelelően, így a legjobb minőséget kapják a felhasználók, bárhol is tartózkodnak. Az IPS technológiának köszönhetően szélesek a betekintési szögek, 170 fokig ugyanazt a látványt tapasztaljuk; az sem jelent gondot, ha a képfolyam nagyon színes, vagy nagy a megtekintő közönség létszáma.

Végtelenül egyszerű, képkeret jellegű dizájn tökéletesen illeszkedik a legtöbb otthon környezetébe. A Dolby Home Theater és a Harman Kardon premium hangrendszer garantálják a valódi, felejthetetlen hangélményt, legyen szó zenehallgatásról, vagy egy mozifilm megnézéséről.

Mi több, az Aspire Link biztosítja a HDMI jellegű kapcsolódást USB 3.0 kábelen keresztül, garantálva a gyorsabb, egyszerűbb és közvetlen fájlátvitelt, ha egy kisképernyős eszközt csatlakoztatunk az Aspire Z3-600-hoz.

 

Szerző

admin3 képe
admin3

Jancsek Árpád (admin3)

Informatikus, rendszergazda.
Életében a családja az első. Érdeklődési körébe a hardverek és a hálózati megoldások tartoznak, de a mobil világ is egyre inkább magával rántja.
Saját informatikai vállalkozásban jelenleg főként orvosi informatikai területen mikro-, kis-, és középvállalatokkal áll kapcsolatban.
Emellett szakmai cikkeket is fordít (pl. FCM) és a haziorvosinfo.hu adminja is.