NETGEAR ARLO PRO 2 1080p HD VIDEÓ RÖGZÍTÉSSEL

NETGEAR ARLO PRO 2 1080p HD VIDEÓ RÖGZÍTÉSSEL
NETGEAR ARLO PRO 2 1080p HD VIDEÓ RÖGZÍTÉSSEL

Az új Arlo Pro 2 HD felbontással, opcionális 24/7 folyamatos rögzítéssel, napelemes töltéssel és Amazon Alexa támogatással

 

Az új Arlo Pro 2 HD felbontással, opcionális 24/7 folyamatos rögzítéssel, napelemes töltéssel és Amazon Alexa támogatással

2017. október 13., San José, Kalifornia – A NETGEAR, Inc., (NASDAQ: NTGR) a globális hálózati termékeket gyártó vállalat, ami innovatív termékeket szállít az otthoni, üzleti és hálózati szolgáltatóknak, a mai napon bejelentette a népszerű Arlo Pro kamerák új generációját. Az Arlo Pro 2 vezeték nélküli biztonsági kamera tartalmazza az összes nagyszerű funkciót, ami miatt a világon a legtöbbet eladott biztonsági kamera lett a konzumer vásárlók körében. Az Arlo Pro 2 1080p HD video felbontással, egyszerűen csatlakoztatható napelemes töltővel és Amazon® Alexa™ támogatással is rendelkezik, így élőben követhetjük a történéseket az Echo Show és a TV-hez csatlakoztatott FireTV-vel.

Az Arlo Pro 2 időjárásálló kamerák bárhová elhelyezhetők. A vékony, kompakt és környezetébe simuló kialakítással az Arlo Pro 2 vezeték nélküli biztonsági kamerarendszer diszkréten tartja szemmel otthonunkat, az üzletet, szeretteinket, munkatársainkat, házi kedvenceinket, legyen azok belétben vagy kültéren, hidegben, melegben, vagy esőben. Az Arlo Solar Panel (külön megvásárolható) segítségével az újratölthető akkumulátorok mindössze néhány teljesen napsütéses nap alatt teljesen feltöltődnek.
Az általa rögzített videó 1080p felbontású, az Arlo Pro 2 lencséi tűéles HD videót rögzítenek, amely lehetővé teszi, hogy a részleteket is megnézhessük. Az Arlo alkalmazásban kijelölhetjük az adott területet, majd abba belenagyítva máris pontosabb képet kaphatunk a történésekről. A 130 fokos látószöggel, az éjjellátó funkcióval és a fejlett mozgásérzékelővel az Arlo Pro 2- minden pillanatban minőségi képet készít.

Az Arlo Pro 2 beépített hangszóróval és mikrofonnal kétirányú kommunikációt is lehetővé tesz, a bázisállomás szirénával is rendelkezik, amely távolról és mozgásra vagy hangra is aktiválható.
Az Arlo Pro 2 további előnyökkel rejt, ha azt jól eldugjuk. Az Arlo család legújabb tagja felismeri a mozgást, így még gyorsabban el tudja indítani a felvételt. Ha az új Look Back előfelvétel funkció be van kapcsolva akkor a mozgás érzékelési előtti 3 másodperc is rögzítésre kerül videó pillanatai rögzítésre kerülnek, mielőtt a mozgás aktivitását észlelnék, így részletesebb képet nyújt a történtekről. Mozgásérzékelési zónákat is támogat az Arlo Pro 2 programmal. Ebben az esetben csak ezen zónákban történő változásokra aktiválódik a rendszer. Az értesítéseket az alkalmazáson keresztül küldi a mobileszközre, ha mozgást észlel az adott zónában. Akár folyamatos videót (CVR) is készíthetünk persze (fizetős szolgáltatásként érhető el), hogy bármit visszanézhessünk.

A kamerarendszer megvásárlásával együtt az alap Arlo rendszert kapjuk meg, amely legfeljebb öt kamerát tartalmaz és összesen hét nap ingyenes felhő tárolást biztosít a termék élettartama alatt. Opcionális előfizetési alapú szolgáltatásokat is vásárolhatunk a több, mint 5 kamerás rendszerekhez. A kamerák támogatják az úgynevezett ütemezett feladatokat, tehát beállíthatjuk, hogy mikor legyenek aktívak.

Hogy még jobban integrálhassuk azt okos otthonunkba az Arlo Pro 2 összeköthető okos platformokkal, mint az IFTTT és a Samsung SmartThings®.

Ár és elérhetőség 
Az Arlo Pro 2 kamera már megvásárolható $219.99 áron. Az Arlo Pro biztonsági kamerarendszer két kamerával és egy alap-állomással $479.99-tól érhető el.
Az Arlo Pro 2, Arlo Pro és Arlo vezeték nélküli kamerák egymáshoz integrálhatók.

Arlo Pro 2 kiegészítők 
Ezen kiegészítők külön vásárolhatók meg az egyes Arlo eszközökhöz.

NETGEAR ARLO PRO 2 1080p HD VIDEÓ RÖGZÍTÉSSELNETGEAR ARLO PRO 2 1080p HD VIDEÓ RÖGZÍTÉSSEL

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .