Négy edzett üveglappal készült, teljes méretű torony a Thermaltake-től: View 71 TG Edition

2017. június 1., Tajpej, Tajvan – A View termékcsalád új taggal bővült. A Thermaltake bemutatja a View 71 TG kiadását, az új teljes méretű torony kialakítású, edzett üveglapokkal készült számítógépházát. Az új torony 4 oldalát 5mm vastag edzett üveglapok határolják (bal, jobb, elöl és a tetején) és kifejezetten azon felhasználóknak készült, akik szeretik megmutatni a kemény munkával összerakott belsőt. Az elegáns tervezésű ház, két darab 140mm-es Riing Blue LED ventilátorral előszerelve érkezik, így kiváló hűtési teljesítményre képes, valamint összesen hét darab szerszám nélkül telepíthető, moduláris HDD fiókokat is tartalmaz. A mágneses filterek, melyek a ház tetején és elején vannak, valamint az alján található porfilter tökéletesen tisztán tartják azt.   Természetesen támogatja a legújabb hardverek telepítését, így a high-end videókártyákét, vagy az új folyadékhűtési megoldásokat; a View 71 TG nem csak megjelenésében lenyűgöző, hanem a felhasználási határainak csak a felhasználó képzelet szab határt.  Négy edzett üveglappal készült, teljes méretű torony a Thermaltake-től: View 71 TG Edition

A Thermaltake View 71 TG teljes méretű torony a harmadik negyedévben lesz elérhető. A Computex alkalmával lehetőség van megtekinteni az előzetes demó terméket.

Négy edzett üveglappal készült, teljes méretű torony a Thermaltake-től: View 71 TG Edition Négy edzett üveglappal készült, teljes méretű torony a Thermaltake-től: View 71 TG Edition

Szerző

admin3 képe
admin3

Jancsek Árpád (admin3)

Informatikus, rendszergazda.
Életében a családja az első. Érdeklődési körébe a hardverek és a hálózati megoldások tartoznak, de a mobil világ is egyre inkább magával rántja.
Saját informatikai vállalkozásban jelenleg főként orvosi informatikai területen mikro-, kis-, és középvállalatokkal áll kapcsolatban.
Emellett szakmai cikkeket is fordít (pl. FCM) és a haziorvosinfo.hu adminja is.