Mivel gyorsíthatod fel leginkább a számítógéped? Az új BarraCuda SSD-vel!

Mivel gyorsíthatod fel leginkább a számítógéped? Az új BarraCuda SSD-vel!

2018. július 10., Cupertino, Egyesült Államok – Az emberek mindenféle lehetőséget kipróbálnak, amikor a számítógépük nem elég gyors.

Kicserélik a processzort a számítógépen, ami azonban nemopció (vagy egyáltalán) egy laptop esetében. Új grafikus processzort is beszerelhetsz, ha biztos vagy abban, hogy a problémád egyszerűen csak a VGA késésén múlik és egy csúcskategóriás video-szerkesztési vagy gamer megoldásra van szükséged. De mi van akkor, ha ez az új GPU sem segít a rendszered gyorsításában?

Mivel gyorsíthatod fel leginkább a számítógéped? Az új BarraCuda SSD-vel!

Milyen elemet kell először cserélni? Korábban a RAM növelése volt a legegyszerűbb módja annak, hogy legalább egy kicsit növeljék a hardver sebességét. Érdemes megnézni, de napjainkban a laptopok gyakran sok RAM-mal rendelkeznek, és ha többet adunk hozzá, akkor csak bizonyos helyzetekben segítünk a teljesítményen.

Ma azonban mindenki már azt mondja: ha gyorsítani szeretnéd az egész rendszer reakcióidejét, a legjobb és legegyszerűbb módja ennek, hogy egy SSD-re telepíted a rendszert.

Mint négy évtizede a tárolási megoldások globális vezetőjeként a Seagate megérti, hogy az olvasási és írási sebességek jelentős szerepet játszanak a számítógép általános teljesítményében. Ezért a BarraCuda SSD maximális szekvenciális olvasási és írási sebességet biztosít, elérve az 540/520 MB/s értéket.

A rendszer másodpercek alatt elindul, lehetővé téve, hogy szinte azonnal hozzáférhessünk az adatokhoz, betöltsük a játékot, vagy megnyissuk az alkalmazásokat és továbbítsuk a fájlokat. Ez a legjobb lehetőség a számítógép, vagy a laptop teljesítményének optimalizálására.

Néha nagy mennyiségű helyre van szükségünk a laptopunkon és a számítógépükön, hogy számos alkalmazást, rengeteg videót, CAD-fájlt, játékot, táblázatot, selfiet és pikniket, kalandfotókat és más adatot tároljunk. Tehát, ha frissítenéd a laptopodat, és gyors SSD sebességet szeretnél, de több helyre is szükséged van, de csak egy hely van a meghajtóknak, akkor mit is csinálhatunk?

A BarraCuda SSD mindezt tudja. Az SSD teljesítményével és 2TB kapacitással áll rendelkezésedre.

Sokoldalú, gyors és megbízható – a BarraCuda SSD 5 év garanciával rendelkezik.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .