Médiaajánlat


Hirdetési ajánlat, Médiaajánlat

Az Itfroccs.hu informatikai, számítástechnikai, technikai témákkal foglalkozó portál.

Web: www.itfroccs.hu, www.itfröccs.hu
Youtube: https://www.youtube.com/user/ITFroccs
FaceBook: https://www.facebook.com/pages/ITFroccshu/299586646809406
Instagram: https://www.instagram.com/itfroccs/
Twitter: https://twitter.com/ITFroccs
Google+: https://plus.google.com/+itfroccs/posts

Együttműködés, hirdetési ajánlat kérése és kapcsolatfelvétel

Amennyiben bármilyen kérdése van, vegye fel a kapcsolatot velünk e-mailben, a Kapcsolat menüpont segítségével, vagy telefonon.


Célközönségünk

Cikkeinkkel minden informatikai iránt érdeklődőhöz  szeretnénk eljutni, fiatal és idősebb korosztályhoz egyaránt. Olvasóink mind a hardveres teszteket, mind pedig a hozzájuk tartozó szoftveres megoldásokat keresik, valamint technikai információkra van szükségük érthető formában.

Oldalunk (www.itfroccs.hu) 2012 júliusában indult eleinte csak és kizárólag hobbi célból íródott cikkekkel. Komolyabban és rendszerezettebben 2013 májusától működik, viszont még mindig nem “ipari” keretek között. Értjük ez alatt azt is, hogy nem áll mögöttünk semmilyen nagy tőkéjű cég, vagy támogató. Az oldalt saját erőnkből és reklámokból tartjuk fent.
Folyamatosan kapcsolatban vagyunk olyan hardvergyártókkal, akik rövidebb/hoszabb időre hajlandóak tesztkészülékeket rendelkezésünkre bocsátani ahhoz, hogy azokról véleményt írhassunk és tesztet készíthessünk, illetve az adott termékhez érkező kérdéseket, problémákat megválaszolhassuk, megvitathassuk.


Manapság elég ritka módon az olvasókat és a regisztrált felhasználókat próbáljuk érthető, nem kizárólag informatikai szakmai alapon “megfogni”, mely alatt azt is értjük, hogy fórumunkban nem a kioktatás, leszólás, hanem elsősorban a segítségadás és részletes magyarázat a fő szempont. Ezekből adódóan olvasóink nagy része nem informatikus vagy az informatikai eszközöket professzionális szinten ismerő felhasználó.


Cikkek, tesztelés

Cikként megjelentetünk sajtóközleményeket általában azon partnereinktől, akikkel valamilyen kapcsolatban állunk.

Fórumtémáinkban szoftveres és hardveres megoldásokat, teszteket, tapasztalatokat publikálunk. Nem vagyunk elkötelezve egyetlen gyártó felé sem.

Oldalunk nevéhez idomulva az értékelést “fröccsben” mérjük. 🙂 Hagyományosan 10 fröccs a legjobb, 1 fröccs a leggyengébb pontszám.

Tesztjeinkben és fórumtémáinkban mindig próbálunk objektív képet adni a termékekről. Egy-egy terméket mindig a saját kategóriájában pontozunk, így történhet meg az, hogy pl. egy Dell Latitude és egy Dell Inspiron is 10 “fröccsöt” kap értékelésként, vagy egy Iphone és egy Androidos telefon is hasonló értéket kap.

Oldalunk, cikkíróink és tesztjeink távol állnak attól, hogy egy alapvetően sok hátránnyal rendelkező készüléket jóként állítsanak be, vagy fordítva, alapból sok előnnyel rendelkező készüléket rosszként állítsanak be.
Értékeléseink mindig saját informatikai tapasztalatainkra alapozott vélemények, melyek akár nagyban eltérhetnek mások, vagy más oldalakon található tesztek/tesztelők véleményétől, de mi ezt vállaljuk.