Költséghatékony PoE switch a Tendától

Költséghatékony PoE switch a Tendától
Költséghatékony PoE switch a Tendától

 

2018. március 21., Budapest, Magyarország – A Tenda Technology Inc., a Shenzhen Tenda leányvállalata bemutatja TEF1110P-8-102W tíz (8 PoE + 2 GbE) portos PoE switchet. Az eszköz akár 99W teljesítményt (az IEEE 802.3at PoE esetén portonként maximum 15,4W, az IEEE 802.3af PoE+ szabványnál 30W) is képes biztosítani. CAT5 kábelt használva áramellátást és adatátvitelt biztosít az AP-knek, IP-kameráknak, IP-telefonoknak és egyéb perifériáknak. Ezen felül minden port 6 kV túláram ellen védett, továbbá az adatkommunikációt akár 250 méteres kábelhosszig képes fenntartani, ezzel is jelentősen csökkentve a hálózatfejlesztés költségeit.

Villámvédelem
Általában a biztonsági kamerákat gyakran kültéren, vagy magasabb pontokra telepítik, ami növeli a villámcsapás valószínűségét a kamerák és a PoE switch felé. Ezért az eszközök egy része megsérülhet, sőt akár az egész helyi hálózat (LAN) is megbénulhat. A Tenda TEF11 sorozatú switchek professzionális villámvédelmi megoldással rendelkeznek – a 6kV-os port és a tápegység villámvédelemmel. Ez a két védelmi technológia hatékonyan gátolhatja meg a túlfeszültséget a hálózati kábelből és a tápegységből.

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..