Gamer egérrel újít a TT

Gamer egérrel újít a TT
Gamer egérrel újít a TT

Bemutatkozik a Tt eSPORTS NEMESIS Switch Optical RGB gamer egér

 

Bemutatkozik a Tt eSPORTS NEMESIS Switch Optical RGB gamer egér

2017. december 8., Tajpej, Tajvan – A Thermaltake Gaming – Tt eSPORTS örömmel mutatja be a NEMESIS Switch Optical RGB gaming egeret szabadalmaztatott kapcsolóival. A gamerek akár 12 gombot is testre szabhatnak, hogy az egyes játékokban a lehető leggyorsabban elérhessék a funkciókat, mindezt ergonómiailag kényelmesen. A japán OMRON kapcsolók használatával, akár 50 millió kattintási élettartamot elérhetünk, következetes és pontos érzést biztosítanak minden egyes kattintással a maximális érzékenység érdekében; a csúcsminőségű, kifejezetten gamingre tervezett PMW3360 optikai szenzor akár 12000 dpi felbontással igazán precíziós játékélményt nyújt a gamereknek, miközben a 16.8 millió RGB szín használatával a stílusosan vívhatjuk ki a győzelmet. A felhasználók a letölthető szoftverrel makrókat, fényhatásokat, és egyéb vezérlőket álklíthatunk be, alkalmazásra szabva.

FORRADALMI SZABADALMAZTATOTT KAPCSOLÓK
A szabadalmaztatott elrendezésű 12 gyorsgomb teljesen testreszabható, így teljes mértékben rugalmasan vezérelhetjük kedvenc játékainkat. A NEMESIS Switch Optical RGB 12 gombja az egér belső memóriájának köszönhetően akár alkalmazásonként változtatható.

PIXART PMW-3360 OPTIKAI MOTOR
Rendkívül pontos és nagysebességű követést tesz lehetővé, akár 12000 DPI-vel, ráadásul a legkülönbözőbb felületeken.

A NEMESIS Switch Optical RGB gamer egér javasolt végfelhasználói ára 49.99$.

Gamer egérrel újít a TT Gamer egérrel újít a TTGamer egérrel újít a TT

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .