Felhasználási feltételek

ITFröccs.hu | Szoftver - Hardver újdonságok, tesztek, megoldások egy helyen!

Az oldal célja a felhasználók segítése minden informatikai jellegű probléma, kérdés megválaszolására.

Egyik célunk az Open Source technológiák bemutatása, azok felhasználási lehetőségeinek publikálása a közösség felé.

A napjainkban rohamosan fejlődő informatikai hardverek, szoftverek tesztelése és véleményezése a fő irány, de egy olyan közösséget is építünk, ahol a tanácstalan embereket megfelelő szakmai iránymutatással, vagy akár szakmai tudással látják el.

Jelen felhasználási feltételeket az ITFröccs.hu weboldal bármikor módosíthatja!

A Regisztrációval elfogadod, hogy minden, az oldalon által meghozott szabályt betartasz, különben a Fiókod törlésre kerül!

Az oldalon senkit nem lehet "leszólni", bármilyen nem hozzáértő felhasználónak elsősorban segíteni próbálunk, nem pedig kioktatni.

Hardver - Szoftveres cikkeinkben leírjuk hogyan lehet megkerülni bizonyos dolgokat - root, szétszerelés, egyéb megoldások.

FONTOS!!!

Leírásainkat, cikkeinket nem tudjuk megvédeni attól, hogy mások lemásolhassák. De kérünk mindenkit tiszteljék meg a cikkek készítőjét azzal, hogy azt nem publikálják más oldalakon a saját nevükben sem az oldal nevében. Köszönjük!

Az oldal és a cikkírók a te általad szétszedett, szoftveresen módosított eszközökre garanciát nem vállal, soha nem is vállalt és az általunk publikált ezzel kapcsolatos bármelyik cikk csak egy útmutatás a megoldás felé.

MINDENT CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE CSINÁLJ, HA NEM VAGY BIZTOS BENNE AKKOR NE KEZDJ HOZZÁ!!! - de ha kérdezel, természetesen segítünk!

Adatvédelem, szerzői jog

  • A Felhasználó hozzájárul, hogy az általa önként megadott illetve a Szolgáltatás használata során keletkezett adatát az Üzemeltető megismerje, kezelje, tárolja, üzemeltetéshez felhasználja.

  • Látogatóról személyes adat nem kerül rögzítésre.

  • Az itfroccs.hu mindent megtesz azért, hogy a hatályos jogszabályok szerint biztonsággal kezelje a Felhasználók Szolgáltatás használata során átadott és keletkező személyes adatait.

  • A Szolgáltatásban Felhasználóknak küldhető úgynevezett „privát üzenetek” magánlevelezésnek minősülnek, azokat a levéltitok védi és csak a küldő és a címzett Felhasználó ismerheti meg.

  • A Felhasználó személyes adatait az Üzemeltető harmadik fél részére nem adja át.

  • Az Üzemeltetőnek jogszabályi kötelezettsége van arra, hogy bíróság vagy hatóság megkeresésére bármilyen Felhasználói adatot, tartalmat, privát üzenetet átadjon.

Üdv, ITFröccs.hu - csapata