GY.I.K. - Gyakran Ismételt Kérdések

ITFröccs.hu | Szoftver - Hardver újdonságok, tesztek, megoldások egy helyen!

Az oldalon való hozzászólás írásához, vagy fórumtéma nyitáshoz be kell jelentkezned! Abban az esetben, ha még nem regisztráltál, a baloldali BEJELENTKEZÉS blokkban kattints az Új fiók létrehozása linkre. Az új megnyíló oldalon töltsd ki a Felhasználónév és Email cím mezőket. Fontos, hogy saját, illetve valódi email címet adj meg, mert erre fog érkezni egy Regisztrációs email, amiben lesz egy link és rákattintva lehet érvényesíteni a regisztrációt! Miután az emailben érkezett linkre rákatintasz töltsd ki a szükséges adatokat és adj meg egy általad tetsztőleges jelszót. Utána már be is tudsz jelentkezni az oldalra az általad megadott Felhasználónévvel és jelszóval. A CAPCHTA illetve  "A képen látható kód *" mezőt mindig köteles vagy kitölteni, hiszen ez védi meg az oldalt a Robot regisztrációk ellen! Nem bosszantásképpen, hanem védelem miatt használjuk! A * -gal jelölt mezőket mindig köteles vagy kitölteni! A valós adatok megadása azért célszerű, mert így az oldalt üzemeltető adminok könnyebben segíthetnek és válaszolhatnak a kérdéseidre.

Elfelejtetted jelszavad?

Bal oldalon a BEJELENTKEZÉSNÉL kattints az Új jelszó igénylése linkre, majd add meg a szükséges adatokat: Felhasználónév vagy email cím * - megadod, majd kitöltöd a "A képen látható kód *" mezőt is és az Új jelszó küldése gombra kattintasz.

A regisztrációkor megadott email-edre fog megérkezni egy link, amire ha rákatintasz beléphetsz az oldalra és megadhatsz egy új jelszót magadnak!

Amennyiben bárhol az oldalon hibába ütközöl, vagy úgy érzed valami nem működik megfelelően, kérünk jelezd nekünk és gyorsabban tudunk segíteni!

Hibabejelentések az oldallal kapcsolatban: A KAPCSOLAT menüpontban tudsz nekünk email -t küldeni, vagy írj Privát üzenetet az admin -nak!

Új hozzászólás Beküldéséhez is BE KELL JELENTKEZNED az oldalra ill., regisztrálnod kell.

Bármilyen Fórumtémához hozzászólhatsz!

Az általad olvasott témában alul van egy Új hozzászólás link erre kell kattintanod, majd töltsd ki a szükséges mezőket a Téma legalján!

Tárgy, Comment * - a Comment szövegdobozt kötelező kitölteni, abba kell írni a hozzásólásodat! Esetleg, ha már be vagy jelentkezve, minden Fórum alján ott lesz az új hozzászólás mező!

Amennyiben már Regisztráltál és beléptél az oldalra, baloldali block -ban /baloldalon/ látható egy FIÓKOM menüpont. Itt módosíthatod a személyes adataid és az Üzenetek -re kattintva nézheted meg a Privát üzeneteid, vagy amit a Rendszer küld neked. Itt is írhatsz másoknak Privát Üzenetet. Az "Új üzenet írása" linkre kattintasz majd kitöltöd a mezőket és az Üzenet küldésre nyomsz.

Hova * - itt meg kell adnod a user illetve felhasználó nevét /pl.: admin -ezt írod be akkor én fogom megkapni az üzenetet/

Tárgy - Üzenet tárgya.

Üzenet - Ebbe a szövegdobozba írd az üzeneted tartalmát.

Amennyiben van egy jó cikked, vagy szívesen írnál róla, hogy másokkal is megoszd a "szívásaid", megoldásaid örömmel fogadjuk. Ilyenkor egyeztetned kell az Adminnal, hogy megfelelő jogosultságot kapj egy ilyen cikk feltöltéséhez, elindításához. A portál semmire sem kötelez, de ha feltöltesz egy ilyen cikket és jogot is kaptál hozzá, akkor arra kérünk válaszolj a Hozzászólóknak. /Olvasóknak/

Abban az esetben, ha fórumtémát akarsz indítani, először be kell jelentkezned az oldalra. Bejelentkezés után menj a főmenüben a FÓRUMOK menüpontra.

A Fórumok tetején látható  az Új Fórumtéma hozzáadása link. Erre kell kattintanod és utána a következő oldalon nyithatod meg a fórumtémádat.

Fórumtéma beküldése alatt töltsd ki a szükséges mezőket:

  • Tárgy /A fórumtéma címe/
  • Fórum /A legördülő menüből válaszd ki a megfelelő témát "-Érték kiválasztása-"/, majd a szövegdobozban írd le miről is szól a témád!

 

Portálunk folyamatosan gyártókat keres, ahonnan teszteszközöket kapunk, cikket írhatunk róla, esetleg szoftveres megoldásokat vagy hardveres teszteket publikálhatunk, ezzel segítve a végfelhasználót a tapasztalatainkkal, "véleményünkkel".

Te is támogathatsz bennünket, kövess a Twitter -en , a Google+ -on , a Youtube -on vagy a Facebook -on!

Amennyiben felfedeztél egy hibát bármely témában, és úgy gondolod célszerű kiegészíteni, akkor segíts másoknak hozzászólásoddal!