Egy újtechnológiás microSD kártyaolvasó, ami elfér a pénztárcádban

Egy újtechnológiás microSD kártyaolvasó, ami elfér a pénztárcádban - www.itfroccs.hu
Egy újtechnológiás microSD kártyaolvasó, ami elfér a pénztárcádban - www.itfroccs.hu

A kompakt MobileLite Duo 3C két csatolófelülete az USB Type-A és USB Type-C szabványt is támogatja

 

A kompakt MobileLite Duo 3C két csatolófelülete az USB Type-A és USB Type-C szabványt is támogatjaEgy újtechnológiás microSD kártyaolvasó, ami elfér a pénztárcádban - www.itfroccs.hu

Budapest – 2017. július 17. – A Kingston Digital Europe Co LLP – a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának leányvállalata – bejelentette legújabb microSD kártyaolvasóját, a MobileLite Duo 3C-t. Az eszközt kifejezetten USB Type-C portokkal rendelkező készülékekhez fejlesztették, ám kettős csatolófelülettel rendelkezik, így USB-A és USB-C típusú portokkal is használható.

A MobileLite Duo 3C megfelel az 1. generációs USB 3.1 (USB 3.0) specifikációnak, és gyors átviteli sebességgel segíti a videók, képek vagy más, nagy fájlok gyors másolását. Az eszköz microSD/SDHC/SDXC, UHS-I kártyákat képes olvasni, és kihasználja a legújabb kártyák biztosította sebességet. A kisméretű, fémházas MobileLite Duo 3C könnyedén elfér a hátizsákban, pénztárcában vagy a zsebben, hogy mindig kéznél legyen.

„Az új MobileLite Duo 3C egy sokoldalú kártyaolvasó, amelyet a legújabb technológiai trendeknek megfelelően USB-C típusú csatlakozóval láttunk el, de emellett fontosnak tartottuk, hogy a korábbi rendszerekkel is megfelelően működjön. A kártyaolvasót egyaránt ajánljuk személyes és professzionális használatra, főként tartalom előállítók számára, akik akár napi szinten másolnak nagyméretű fotókat, video- vagy hangfájlokat számítógépükre. Strapabíró, mégis könnyű kialakításának köszönhetően pedig bárhová magunkkal vihetjük, ahol csak szükségünk van rá” – mondta Valentina Vitolo, a Kingston® Flash-üzletágának vezetője.

A MobileLite Duo 3C kártyaolvasóhoz két év jótállás és ingyenes műszaki támogatás jár.

A Kingston MobileLite Duo 3C jellemzői és műszaki adatai:
⦁ Kettős csatolófelület: régebbi és újabb rendszerekkel is működik az USB-A és az USB-C típusú csatolófelületeknek köszönhetően.
⦁ Kis méret: egyszerű tárolási megoldás, amelyet könnyedén beledobhatunk a táskába vagy zsebre tehetünk.
⦁ Strapabíró hordozhatóság: a fém burkolatnak köszönhetően bárhová magunkkal vihetjük.
⦁ 1. generációs USB 3.1 (USB 3.0) támogatása1: gyorsan letölthetjük a képeket és a videókat az internetes megosztáshoz.
⦁ Méretek: 43 mm x 18 mm x 11 mm
⦁ Támogatott kártyaformátumok: microSD/microSDHC, UHS-I/microSDXC UHS-I
⦁ Hőmérséklet működés közben: 0 °C és 60 °C között
⦁ Tárolási hőmérséklet: -20 °C és 70 °C között
⦁ Garancia: 2 év jótállás ingyenes műszaki támogatással

 Egy újtechnológiás microSD kártyaolvasó, ami elfér a pénztárcádban - www.itfroccs.huEgy újtechnológiás microSD kártyaolvasó, ami elfér a pénztárcádban - www.itfroccs.huEgy újtechnológiás microSD kártyaolvasó, ami elfér a pénztárcádban - www.itfroccs.huEgy újtechnológiás microSD kártyaolvasó, ami elfér a pénztárcádban - www.itfroccs.hu

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .