Brutális teljesítményű, 1250W-os tápegységet mutatott be a Thermaltake

2017. június 2., Tajpej, Tajvan – A Thermaltake volt az első, akik LED világítást épített be termékeibe, most azonban ezt az élményt egy újabb szintre kívánja emelni a TT Premium Edition Toughpower iRGB PLUS 1250W Titanium tápegységgel. Teljesen moduláris felépítésű, magas minőségű komponensekből lett összeszerelve, valamint ultracsendes, 16,8 millió szín megjelenítésére képes Riing 14 RGB ventilátorral és 12 önmagában szabályozható LED-del is ellátták. Hét világítási módot támogat, ezek mindegyike további három színmóddal (RGB, egyszínű, kikapcsolt) kombinálható, valamint világítási sebességet (lassú, normál, gyors, ultragyors) is állíthatunk rajta. A Titanium minősítésű tápegység a Thermaltake három intelligens platformját is támogatja – DPS G PC APP 2.0, DPS G Smart Power Management (SPM) Cloud 1.0 és DPS G Mobile APP 1.0 –, így a felhasználó folyamatosan nyomon követheti a működést, energiát takaríthat meg a zöldebb jövőért. TT Premium Edition Toughpower iRGB PLUS 1250W Titanium

A tápegység nagy teljesítményű +12V-os szálat használ. A Smart Zero Ventilátor optimalizálja a hőteljesítményt, minimalizálja a hallható zajokat, a kiváló japán kondenzátorok, megbízhatóságot és stabilitást biztosítanak. A 10 éves garanciával a Toughpower iRGB PLUS 1250W Titanium - TT Premium Edition lehetővé teszi, hogy az általunk választott színeket használhassuk.

A Toughpower iRGB PLUS 1250W Titanium- TT Premium Edition a második negyedévtől lesz elérhető. A Computexen már megtekinthető a végleges kiadása a tápegységnek.

Mi az a Smart Power Management (SPM)?
A Thermaltake a Smart Power Management (SPM) platformon keresztül szeretné felhívni a felhasználók figyelmét a globális felmelegedésre. A program felügyeli és elemzi az áramfogyasztást, így a felhasználó pontosan nyomon követheti szokásait, így talán változtathat azokon a szén-dioxid-kibocsátás csökkentésének céljából, hozzájárulva a globális felmelegedés lelassulásához.

 

DPS G PC APP 2.0: Smart Zero Fan
A csendes és a teljesítménycentrikus mód között a DPS G PC APP 2.0 úgynevezett Zero Fan móddal is rendelkezik, így minimálisra csökkenthető a gépházból kiszűrődő zaj. A ventilátor 30%-os a terhelés környékén bekapcsol, így optimális hűtést biztosít.

A Toughpower iRGB PLUS 1250W Titanium- TT Premium Edition tápegységgel kapcsolatos további információk: http://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=C_00003081
TT Premium Edition Toughpower iRGB PLUS 1250W Titanium TT Premium Edition Toughpower iRGB PLUS 1250W Titanium TT Premium Edition Toughpower iRGB PLUS 1250W Titanium TT Premium Edition Toughpower iRGB PLUS 1250W Titanium

Szerző

admin3 képe
admin3

Jancsek Árpád (admin3)

Informatikus, rendszergazda.
Életében a családja az első. Érdeklődési körébe a hardverek és a hálózati megoldások tartoznak, de a mobil világ is egyre inkább magával rántja.
Saját informatikai vállalkozásban jelenleg főként orvosi informatikai területen mikro-, kis-, és középvállalatokkal áll kapcsolatban.
Emellett szakmai cikkeket is fordít (pl. FCM) és a haziorvosinfo.hu adminja is.