A Thermaltake bemutatja a Floe Riing RGB TT Premium Edition termékcsaládot a COMPUTEX-en

2017. június 1., Tajpej, Tajvan – Az elmúlt években a Thermaltake folyamatosan fejlesztette termékeit és elindította a LED-es termékcsaládokat, hogy még jobb és stílusosabb rendszereket tudjanak összeszerelni a felhasználók, mindezt fejlett funkciókkal és szebb kivitelben.

A Thermaltake ma bejelentette a legfrissebb Floe Riing RGB TT Premium Edition sorozatát, a világ első 16,8 millió szín megjelenítésére képes AIO vízhűtőjét. Elérhető 240mm, 280mm és 360mm radiátor mérettel. A Floe Riing Plus RGB egy all-in-one vízhűtés LED-es processzor blokkal és digitálisan vezérelt Riing Plus RGB nagy nyomású ventilátorokkal rendelkezik. A Thermaltake bemutatja a Floe Riing RGB TT Premium Edition termékcsaládot a COMPUTEX-en

A TT Premium almárka alá került termékek kiemelkedő hűtési teljesítményűek. Mind a CPU blokkon és a ventilátoron található LED-ek a központi szoftverből vezérelhetők, ahol a felhasználó diódánként szabályozhatja a színeket, felügyelheti a teljesítményt és a processzor hőfokát.

A Thermaltake Floe Riing RGB TT Premium Edition termékcsalád hamarosan elérhető, a demó verzió megtekinthető a COMPUTEX-en a Thermaltake standján (TWTC Nangang Exhibition Hall, 4th emelet, N104 stand)

A Thermaltake bemutatja a Floe Riing RGB TT Premium Edition termékcsaládot A Thermaltake bemutatja a Floe Riing RGB TT Premium Edition termékcsaládot A Thermaltake bemutatja a Floe Riing RGB TT Premium Edition termékcsaládot

Szerző

admin3 képe
admin3

Jancsek Árpád (admin3)

Informatikus, rendszergazda.
Életében a családja az első. Érdeklődési körébe a hardverek és a hálózati megoldások tartoznak, de a mobil világ is egyre inkább magával rántja.
Saját informatikai vállalkozásban jelenleg főként orvosi informatikai területen mikro-, kis-, és középvállalatokkal áll kapcsolatban.
Emellett szakmai cikkeket is fordít (pl. FCM) és a haziorvosinfo.hu adminja is.