DeskMini és X10 IoT router az ASRocktól

2017. június 1., Magyarország, Budapest – A vezető alaplapgyártó, az ASRock örömmel jelenti be új mini-ITX AM4 alaplapjait, a micro-STX DeskMini asztali számítógépet, az X10 IoT Router és egy másik különlegességet Bitcoin bányászoknak.

A legfejletteb bányász alaplap
A kriptopénz bányászat óriási népszerűségével (mint a Bitcoin, az Ethereum és a Litecoin) az ASRock egy új alaplapot mutat be, összesen 13 PCIe bővítőhellyel. A Computex alatt az ASRock bemutatja a hamarosan megjelenő H110 Pro BTC + alaplapot, amely a bányász felhasználók számára készült, és bemutatja, hogyan lehet még több Bitcoint termelni.

AMD AM4 Ryzen Mini-ITX alaplap
Az ASRock az új AMD AM4 sorozatának minden előnyét egy rendkívül kompakt, helytakarékos Mini-ITX alaplapba csomagolta, és bemutatta az új Fatal1ty X370 Gaming-ITX/ac és a Fatal1ty AB350 Gaming-ITX/ac modelleket. A vérfagyasztó design mellett mind a két alaplap dupla HDMI kimenettel, 802.11ac WiFi megoldással, 7.1-CH Realtek ALC 1220 hangkártyával, hűtőbordákkal van felszerelve, amelyek hatékonyan javítják a hőelvezetést és elősegítik az általános teljesítményt. DeskMini és X10 IoT router az ASRocktól

Az igazi forradalom: DeskMini GTX / RX sorozat
Az ASRock bemutatja a vékony, de erőteljes DeskMini RX / GTX PC termékcsaládokat, amelyek az új Micro-STX méretű alaplapokra épülnek. Ezenkívül a kompakt új Z270M-STX MXM alaplap hamarosan megjelenik. Kompakt méretük ellenére ezek a Micro-STX termékek kiemelkedő teljesítményt nyújtanak, támogatják a nagy teljesítményű processzorokat, valamint a bővítési és csatlakoztatási lehetőségek széles skáláját. A legfontosabb funkciók közé tartozik az MXM grafikus kártya támogatása és a Triple Ultra M.2 SSD kompatibilitás.

X10 IOT Router
A IoT élére állva az ASRock X10 forradalmi előrelépést jelent a régimódi routerekkel szemben.
Az X10 egy kettő az egyben IoT vezeték nélküli router, amely négymagos AC1300-val van felszerelve, és kombinálja az univerzális IoT HUB-okat. ZigBee vezeték nélküli funkcióval rendelkezik az otthoni világítás, a készülékek, például a légkondicionálás és az otthoni biztonsági rendszerek vezérlésére, automatizálására, ütemezésére és felügyeletére. A felhasználók egyszerűen képesek több érzékelőt vezérelni az ASRock Router APP segítségével.

DeskMini és X10 IoT router az ASRocktól DeskMini és X10 IoT router az ASRocktól
 

Szerző

admin3 képe
admin3

Jancsek Árpád (admin3)

Informatikus, rendszergazda.
Életében a családja az első. Érdeklődési körébe a hardverek és a hálózati megoldások tartoznak, de a mobil világ is egyre inkább magával rántja.
Saját informatikai vállalkozásban jelenleg főként orvosi informatikai területen mikro-, kis-, és középvállalatokkal áll kapcsolatban.
Emellett szakmai cikkeket is fordít (pl. FCM) és a haziorvosinfo.hu adminja is.