Eltűnt alkalmazások a képernyőről és WINDOWS+JOBBRA vagy WINDOWS+BALRA


WINDOWS+JOBBRA vagy WINDOWS+BALRA

Hogy a jó öreg WINDOWS BUG, azt pontosan nem tudom, de érdekes jelenség. Sokszor találkozom vele ezért leírom lehet, hogy valakinek lesz ötlete hol csúszik el a dolog, mert még nem jártam utána mi okozza, mi okozhatja.
Adott sok-sok notebook amit irodában használnak. Amikor az ember megérkezik a melóba, ráköti a külső perifériákat és dolgozik vígan az íróasztalánál 2 monitorral stb.. Este vége a melónak, de természetesen a notebook megy haza az emberrel együtt és még valószínűleg otthon is dolgozni fognak. De jön a meglepetés, hogy megnyit egy alkalmazást ami a windows tálcán megjelenik, de a program sehol. Jönnek a tippek, de már most írom, hogy egyik sem fogja megoldani. Újraindítás, program újratelepítés? Felejtsd el! Egy megoldás van: WINDOWS BILLENTYŰ nyomvatartása + JOBBRA billentyű megnyomása röviden és elenged.[persze lehet balra is] Kapunk egy betekintő abalakot és ott lesz az alkalmazásunk ablaka is. Csak kattintsunk rá és megjelenik a monitorunkon az eltűntnek hitt alkalmazásunk. Szóval, ha este nincs jobb dolgod, mint dolgozni és belefutsz ebbe a jelenségbe egy dolgot kell észben tartanod! WINDOWS+JOBBRA, vagy WINDOWS és BALRA el, mint Nyegleó! A rendszergazdát meg hagyjuk békén este 23:00 órakor, mert akkor tud sorozatot nézni, játszani, vagy éppen valamelyik szervert foltozza, mert napközben azt úgysem lehet.

Az eset kiterjesztett monitor esetében bármikor reprodukálható ANYK, MiniTool szoftverével. [eddig ezekkel jött elő nálam]

Telepítés, újraindítás nem segít és nem is kell! Szóval az asztalon nyitsz egy intéző ablakot, vagy egy alkalmazást elindítassz és persze indítsd el azt az alkalmazást is ami nem jelenik meg, csak a tálcán. Majd jöhet a WINDOWS+JOBBRA vagy WINDOWS+BALRA biilenytűkombináció használata.

Eltűnt alkalmazások a képernyőről és WINDOWS+JOBBRA vagy WINDOWS+BALRA Eltűnt alkalmazások a képernyőről és WINDOWS+JOBBRA vagy WINDOWS+BALRA Eltűnt alkalmazások a képernyőről és WINDOWS+JOBBRA vagy WINDOWS+BALRA

 

Eltűnt alkalmazások a képernyőről és WINDOWS+JOBBRA vagy WINDOWS+BALRA Eltűnt alkalmazások a képernyőről és WINDOWS+JOBBRA vagy WINDOWS+BALRA

 


Microsoft

Szerző

admin képe
admin

Varga Tamás (admin)

Informatikus, rendszergazda.
Gyermekkorától kezdve kapcsolatban áll a számítógépekkel. Érdeklődési köre az idők folyamán jelentősen kibővült.
Jelenleg leginkább a táblagépek és az okostelefonok társaságában érzi jól magát. Korábbi szervizes tapasztalatait kamatoztatja a PC-k és notebook-ok világában, emellett nagy Drupal, Open Source és Linux rajongó.


 


Hozzászólások

admin képe

Nem, nem segít rajta. Vga driver kizárva, több különböző Windows 10-es gépen is előjött, előjön. ami érdekes, hogy reprodukálható. Elindítod pl. az ANYK-t átrakod a külső monitorra, majd bezárod a programot. Kikapcsolod a gépet, vagy alvóba teszed és elindítod, majd ANYK progit is és csak a tálcádon fog megjelenni. monitor váltás funkciók kilőve, sőtt ha újtratelepíted a programot restrat után is csak a tálcán jelenik meg. Legalább is én ezt tapasztaltam 3 különböző gépen. Meg még MiniTool programnál jött elő.

admin képe

Intel HD és Nvidia esetében is előjött és még a Windows 10 verziók is különböztek, volt régebbi és a legújabb frissítésekkel elátott vas is.

Új hozzászólás