Egyedülálló RGB élmény a HyperX új memóriájával

Az innovatív HyperX Predator DDR4 RGB memória, a világon elsőként, IR-technológiával szinkronizálja több modul RGB világítását

Las Vegas (CES) – 2018. január 8. – A HyperX®, a Kingston® Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának divíziója ma bemutatta az iparág első infravörös (IR) technológiával szinkronizált, RGB világítású Predator DDR4 RGB nevű memóriamoduljait. A HyperX mindegyik modulba IR kommunikációs csatornákat épített be, így több modul LED-világítását is képes összehangolni a kivételes szín- és mintamegjelenítéshez. A közvetlenül az alaplapról táplált, jelenleg szabadalmaztatás alatt álló technológia gazdagabb vizuális élményt kínál az RGB memóriák esetében a játékok futtatásához, a PC tuningoláshoz (overclocking), és a saját építésű rendszerekhez.

Az IR-szinkronizált RGB világításvezérlés mellett az új HyperX modulok többféle világítási profilt is támogatnak, ha kompatibilis RGB vezérlőszoftvert futtató alaplapokhoz csatlakoztatják őket. Ennek érdekében a vállalat alaplapgyártó partnereivel közösen teszteli a DDR4-es Predator RGB memóriát, és minősíti azt a különböző vezérlőszoftverekre (pl.: ASUS Aura Sync, Gigabyte RGB Fusion és MSI Mystic Light Sync). Ezen túlmenően, a számítógépházszállítók (pl. az In-Win) is külön funkciók beépítésével támogatják az RGB világítást és vezérlést.Egyedülálló RGB élmény a HyperX új memóriájával

Piaci bevezetés
A HyperX a 2018. január 8. és 11. között tartott Consumer Electronics Show (CES) alkalmából, a Las Vegas-i Venetian Hotel 30-335. számú toronylakosztályában mutatja be az új Predator DDR4 RGB memória funkcióit. A modulok szállítása 2018 második negyedévében indul – az időpont közeledtével bővebb tájékoztatást adunk az árról, a memória kompatibilitási adatairól és a választható konfigurációkról.

A vállalat ugyanitt a gaming eszközök kibővített választékát is kiállítja, köztük az alábbi megoldásokat:

  • HyperX Cloud FlightTM vezeték nélkül gamer headset – a HyperX játékosok számára készített első vezeték nélküli headsetje, a játékpiacon egyedülálló, 30 órás akkumulátor-üzemidővel1.
  • HyperX™ Alloy Elite RGBTM billentyűzet – a márka első teljes funkcionalitású RGB billentyűzete. A HyperX NGenuity® szoftverrel a teljes billentyűzet vagy az egyes billentyűk is egyszerűen testre szabhatók.
  • HyperX Pulsefire SurgeTM gamer egér – a HyperX első RGB egere dinamikus, 360 fokos RGB világítási effektekkel. Az egér Pixart 3389 érzékelője max. 16 000 DPI-t támogat.

Szerző

admin3 képe
admin3

Jancsek Árpád (admin3)

Informatikus, rendszergazda.
Életében a családja az első. Érdeklődési körébe a hardverek és a hálózati megoldások tartoznak, de a mobil világ is egyre inkább magával rántja.
Saját informatikai vállalkozásban jelenleg főként orvosi informatikai területen mikro-, kis-, és középvállalatokkal áll kapcsolatban.
Emellett szakmai cikkeket is fordít (pl. FCM) és a haziorvosinfo.hu adminja is.