A Tt eSPORTS bejelentette az új VENTUS X Optical RGB gaming egeret

2017. január 4., Las Vegas, Amerikai Egyesült Államok – A Tt eSPORTS, bejelentette az új VENTUS X Optical RGB gaming egeret. A teljesen új egér, természetesen megtekinthető a CES alatt a Thermaltake standján. A VENTUS X számos technológia újdonságot kapott - ilyen például a PIXART PMW-3360 optikai feldolgozó-szenzor, ami több, mint 12.000 DPI felbontású - hogy a hardcore játékosok igényeit teljes mértékben kielégítse. Továbbá kétzónás, 16.8 mi8llió szín megjelenítésére képes RGB LEDek, melyek folyamatosan és pulzálva is képesek világítani, ezzel is fokozva a játékélményt. Az innovatív aerodinamikai tervezésnek köszönhetően a játék alatt sem fog megizzadni a tenyerünk. A számítási feladatokról az ARM 32BIT-es kontrollere gondoskodik, a pontos és gyors, válaszidő nélküli kattintásokért, pedig az OMRON által fejlesztett, különösen strapabíró mikrokapcsolók felelnek.  A Tt eSPORTS bejelentette az új VENTUS X Optical RGB gaming egeret
A Thermaltake CES 2017-tel kapcsolatos további információit az alábbi linken éri el: http://ces2017.thermaltake.com/

16.8 millió színvariáció a lenyűgöző fényeffektekért
A 16.8 millió szín megjelenítésére képes RGB LED-ek, hozzájárulnak a játék hangulatának kiemeléséhez. Két fényzónája folyamatosan vagy pulzálva is világíthat.

Jól átgondolt, aerodinamika ihlette dizájn
Az aerodinamika egyik legelterjedtebb rácsszerkezete, mely az élet számos terén már bizonyított a méhsejt rács. Ennek, valamint az egér speciális kiképzésének is köszönhető, hogy játék közben, az optimális légáramlást képest kialakítani, így kényelmesebbé téve az akár órákra elnyúló játékot.

Erőteljes PIXART PMW-3360 optikai szenzor
Több, mint 12.000 DPI felbontással, a legapróbb kézmozdulatra is reagálni tud az egér, ráadásul, mindezt a legkülönfélébb felületeken. A DPI-t folyamatosan állíthatjuk a játék által megkívánt precizitásnak megfelelően.

Szupergyors és tartós
A VENTUS X Optical RGB kompromisszumok nélküli teljesítményéért az ARM alapú 32 Bit-es mikrokontroller felel. Azért, hogy az egerünk tartós is legyen, a japán márka, az OMRON mikrokapcsolói lettek beépítve, melyek egyenként több, mint 20 millió kattintást viselnek el, mindezt úgy, hogy a maximális visszajelzést adják a játkosnak. A matt felület, még inkább hozzájárul a kényelemhez.

Teljes testreszabhatóság
A VENTUS X Optical RGB 256kb memóriával, 6 testre szabható gombbal, 5 makróval programozható profillal, valamint szabályozható világítással és DPI szintekkel minden játékban könnyen használható egér. A beállítások egy pillanat alatt menthetők és betölthetők.

A VENTUS X Optical RGB egérrel kapcsolatos további információkat az alábbi linken találja meg: http://www.ttesports.com/productPage.aspx?p=246 

VENTUS X Optical RGB videó

 

A VENTUS X Optical RGB ajánlott végfelhasználói ára 49.99 USD.

A Tt eSPORTS bejelentette az új VENTUS X Optical RGB gaming egeret A Tt eSPORTS bejelentette az új VENTUS X Optical RGB gaming egeret A Tt eSPORTS bejelentette az új VENTUS X Optical RGB gaming egeret A Tt eSPORTS bejelentette az új VENTUS X Optical RGB gaming egeret A Tt eSPORTS bejelentette az új VENTUS X Optical RGB gaming egeret

Szerző

admin3 képe
admin3

Jancsek Árpád (admin3)

Informatikus, rendszergazda.
Életében a családja az első. Érdeklődési körébe a hardverek és a hálózati megoldások tartoznak, de a mobil világ is egyre inkább magával rántja.
Saját informatikai vállalkozásban jelenleg főként orvosi informatikai területen mikro-, kis-, és középvállalatokkal áll kapcsolatban.
Emellett szakmai cikkeket is fordít (pl. FCM) és a haziorvosinfo.hu adminja is.