Az új Thermaltake Core P1 TG Mini ITX számítógépház: a Core P család legújabb tagja

2017. január 4., Las Vegas, Amerikai Egyesült Államok – A Thermaltake a Core P1 TG Mini ITX falra-szerelhető és edzett üvegű előlappal rendelkező házzal bővíti a Core P termékcsaládját. A Core P1 TG Mini ITX egy teljesen nyitott, moduláris felépítésű ház, edzett-üveggel, ami tökéletes betekintést nyújt amellett, hogy megvédi a komponenseket. Természetesen támogatja a legújabb hardvereket, vízhűtéseket és egyedi hűtőrendszereket is, amellett, hogy azt fekvő, vagy álló helyzetben is elhelyezhetjük. A falra is szerelhető ház doboza tartalmazza a riser kábelt, hogy valóban egyedi gépet építhessünk, az 5mm-es edzett üveg előlapot, 1 + 3 meghajtóhelyet, illetve moduláris kiegészítőket és két darab USB 3.0 portot; ezen felül beszerelhetünk két 120 mm-es, vagy egy 140 mm-es ventilátort a bal oldalra és egy 280 mm-es radiátort. A Core P1 TG Mini ITX lenyűgöző betekintést nyújt, hogy megmutathassuk bárkinek a nagyteljesítményű számítógépünket, mindezt nagyon kis méretben, ami akár az asztalunkon is elfér. 
A Thermaltake CES 2017 kiállítson való részvételével kapcsolatban az alábbi weboldalon talál bővebb információt: http://ces2017.thermaltake.com/

Exkluzív „Tt LCS minősítés”
A Tt LCS minősítést a Thermaltake speciális tanúsítványa, mellyel kizárólag azokat a termékeket fémjeleznek, amelyek a szigorú, tervezési és minőségbiztosítási rendszeren mennek keresztül.

A Core P1 TG Mini ITX ház kiemelt tulajdonságai: Az építők elvárásainak megfelelően tervezve
Kialakításából adódóan, kifejezetten azon moddereknek lett tervezve, akik szeretnék testre szabni a számítógépházat, esetleg 3D nyomtatással újabb kiegészítőket is terveznének a házhoz. Ezen kiegészítők ingyenesen elérhetők a 3dmakers.thermaltake.com weboldalon.

Moduláris felépítés Az új Thermaltake Core P1 TG Mini ITX számítógépház: a Core P család legújabb tagja
A Core P1 TG Mini ITX nyílt felépítésének köszönhetően könnyen építhetjük be a paneleket, rackeket az előre megtervezett helyekre. Többé nincs, olyan, hogy nem tudunk egy helyre beszerelni valamit, vagy nincs előkészítve egy-egy furat.

3 fajta elhelyezhetőség
A Core P1 TG Mini ITX 3 fajat elhelyezést is támogat: felszerelhetjük azt a falra, állítva is használhatjuk, vagy egyszerűen csak fektessük el. Kifejezetten a modderek visszajelzései alapján lett megtervezve, így a lehető legjobb megjelenítést kínmálja a speciális moddok számára.

Higgy annak, amit látsz
A panoráma kialakítású Core P1 TG Mini ITX a legjobb betekintést nyújtó számítógépház a piacon.

Többfajta VGA kártya elhelyezés
A raiser kártyával több módon is elhelyezhetjük VGA kártyánkat a Core P1 TG Mini ITX házban, illetve ehhez alakíthatjuk a többi hardver elhelyezését is.

AIO folyadékhűtés támogatása
Akár 280mm hosszú radiátort is támogat.

Az új Thermaltake Core P1 TG Mini ITX számítógépház: a Core P család legújabb tagja Az új Thermaltake Core P1 TG Mini ITX számítógépház: a Core P család legújabb tagja

Szerző

admin3 képe
admin3

Jancsek Árpád (admin3)

Informatikus, rendszergazda.
Életében a családja az első. Érdeklődési körébe a hardverek és a hálózati megoldások tartoznak, de a mobil világ is egyre inkább magával rántja.
Saját informatikai vállalkozásban jelenleg főként orvosi informatikai területen mikro-, kis-, és középvállalatokkal áll kapcsolatban.
Emellett szakmai cikkeket is fordít (pl. FCM) és a haziorvosinfo.hu adminja is.