A Kingston megduplázta a kapacitását a világ legnagyobb tárhelyű pendrive-jának

2017-es nemzetközi CES, Las Vegas – 2017. január 5. – A Kingston Digital, Inc., a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának leányvállalata bemutatta a világ legnagyobb kapacitású USB-meghajtóját, a DataTraveler® Ultimate Generation Terabyte-ot (DTGT). A DataTraveler Ultimate GT akár 2 TB tárhelyet és az 1. generációs USB 3.1 (USB 3.0) szabványnak megfelelő teljesítményt biztosít.

A professzionális felhasználók hatalmas mennyiségű adatot tárolhatnak a kisméretű eszközön, például akár 70 órányi 4K felbontású videót*. Az exkluzív megjelenésű USB-kulcs kiváló minőséget garantál, cinkötvözet anyagának köszönhetően pedig kifejezetten rázkódástűrő. Kompakt méretéből adódóan könnyen hordozható, így a technológia megszállottjai és az informatikai szakemberek egyszerűen tárolhatnak és kezelhetnek nagy helyigényű fájlokat. 

„A Kingston folyamatosan feszegeti saját határait és keresi az új technológiai megoldásokat. A DataTraveler Ultimate GT a 2013-ban forgalomba hozott 1 TB-os meghajtónk méltó utódja.  A kapacitás megduplázásával a felhasználók könnyen kezelhető formában bővíthetik mobil adattárolási lehetőségeiket, egyszerűen tárolhatnak és szállíthatnak nagyobb mennyiségű adatot is” – mondta Jean Wong, a Kingston flash üzletágának igazgatója. A Kingston megduplázta a kapacitását a világ legnagyobb tárhelyű pendrive-jának

A DataTraveler Ultimate GT 2017. februártól kapható 1 és 2 TB-os kapacitással. A meghajtóhoz 5 év jótállás és ingyenes műszaki támogatás jár. További információért kérjük, látogasson el a www.kingston.com webhelyre.

A Kingston DataTraveler Ultimate GT jellemzői és műszaki adatai:
⦁ Kapacitás1: 1 TB, 2 TB
⦁ Sebesség2: 1. generációs USB 3.13
⦁ Méretek: 72 mm x 26,94 mm x 21 mm
⦁ Hőmérséklet működés közben: –25 °C és 60 °C között
⦁ Tárolási hőmérséklet: –40 °C és 85 °C között
⦁ Jótállás: 5 év jótállás ingyenes műszaki támogatással
⦁ Kompatibilitás: Windows® 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 (SP1), Mac OS X v10.9.x vagy újabb, Linux v.2.6.x vagy újabb, Chrome OSTM

 

Szerző

admin3 képe
admin3

Jancsek Árpád (admin3)

Informatikus, rendszergazda.
Életében a családja az első. Érdeklődési körébe a hardverek és a hálózati megoldások tartoznak, de a mobil világ is egyre inkább magával rántja.
Saját informatikai vállalkozásban jelenleg főként orvosi informatikai területen mikro-, kis-, és középvállalatokkal áll kapcsolatban.
Emellett szakmai cikkeket is fordít (pl. FCM) és a haziorvosinfo.hu adminja is.