Bemutatták a belépő szintű Synology DiskStation DS220j NAS-t

A Synology® bemutatja a DiskStation DS220j eszközt, amely leegyszerűsíti az adatok biztonsági mentését és a multimédiás tartalmak streamelését

Bemutatták a belépő szintű Synology DiskStation DS220j NAS-t

Személyes felhőtárhely egyszerűen
Tajpej, Tajvan – 2020. március 12. – A Synology Inc. ma bemutatta a DiskStation DS220j terméket, egy belépő szintű, két lemezhelyes hálózati tárolóeszközt (NAS), amely segít hatékonyan összefogni és felügyelni az adatokat.

„Manapság olyan egyszerűen lehet fényképezni és videózni, hogy bárki belevághat a tartalomkészítésbe. A digitális tartalmak hatékony kezelése és megóvása egyre komolyabb kihívást jelent, legyen szó akár személyes, akár megosztásra készült anyagokról – magyarázza Michael Wang, a Synology Inc. termékmenedzsere. – A kedvező árú DS220j segítségével bárki egyszerűen kialakíthatja a saját felhőjét, ahol együtt tárolhatja és rendszerezheti a különböző eszközökről származó adatait.”

Kezdje meg adatai biztonsági mentését

A mobileszközökön készített fényképek biztonsági mentésével könnyedén kézben tarthatja tartalmait. A Synology Moments személyes fényképkezelő megoldásunkkal akár utazás közben is végigböngészheti fénykép- és videogyűjteményét, így ráadásul több hely marad a mobileszközön.

A Synology Drive segítségével saját felhőt hozhat létre, ahol a számítógépén tárolt fájlokból akár több verziót is megőrizhet. A fájlokat másokkal is megoszthatja, és eszközeikre szinkronizálhatja.

További funkciók:

  • Akár 32 TB tárhely
  • A MacOS Time Machine szolgáltatásának támogatása
  • Biztonsági mentés és szinkronizálás más eszközökkel és nyilvános felhőtárhelyekkel

Synology DiskStation Manager rendszer

A DS220j a DiskStation Manager rendszerrel működik, amely megbízható platformot biztosít az adatkezeléshez, és gondoskodik az adatok védelméről és a munka hatékonyságáról. A Synology számos elismerésben részesült a médiában, például a TechTarget adattárolási megoldásainak felmérésén első helyen végzett a középkategóriás NAS-eszközök mezőnyében, valamint már hatodjára kapja meg a PCMag közönségdíját.

A DS220j termékre vonatkozó további információkért látogasson el a következő weboldalra: https://www.synology.com/en-global/products/DS220j

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .