Bemutatkozik az új NIGHTHAWK X4S háromsávos, fali aljzatba dugható WiFi erősítő

Bemutatkozik az új NIGHTHAWK X4S háromsávos, fali aljzatba dugható WiFi erősítő
Bemutatkozik az új NIGHTHAWK X4S háromsávos, fali aljzatba dugható WiFi erősítő

Jobb WiFi lefedettség, zökkenőmentes állomások közötti váltás ugyanazon hálózati név és jelszó használatával

 

Jobb WiFi lefedettség, zökkenőmentes állomások közötti váltás ugyanazon hálózati név és jelszó használatával

2017. október 19., San José, Kalifornia – A NETGEAR, Inc., (NASDAQ: NTGR) a globális hálózati termékeket gyártó vállalat, ami innovatív termékeket szállít az otthoni, üzleti és hálózati szolgáltatóknak, a mai napon bejelentette WiFi lefedettségnövelő konnektorba dugható WiFi eszközét a Nighthawk® X4S AC2200 háromsávos WiFi erősítőt, FastLane3™ és Smart Roaming (EX7500) technológiával. A kiterjesztett WiFi lefedettséget és a csatlakoztatott mobileszközök magas adatátviteli sebességét a legtávolabbi sarkokban is élvezhetjük anélkül, hogy ki kellene cserélnünk a meglévő WiFi routert. A szabadalmaztatott NETGEAR FastLane3 ™ technológia segítségével a Nighthawk Mesh képes arra, hogy a vezeték nélküli hálózati nevünket (SSID) és a jelszavunkat megőrizzük a WiFi sebesség csökkenése nélkül.

A Nighthawk X4S, mint a Nighthawk X6S AC3000 Tri-band WiFi Range Extender (EX8000), a FastLane3 technológiát alkalmazza, amely bármely meglévő WiFi hálózatot kiterjedt WiFi rendszerré alakít át a lefedetlen zónák kiküszöbölésével és a teljesítmény megtartásával. Ez az innovatív NETGEAR technológia, amelyet eredetileg a cég Orbi Tri-Band Home WiFi rendszere vezetett be, dedikált vezeték nélküli kapcsolatot hoz létre a routerről és kiküszöböli az otthoni hálózatok leggyengébb pontját, így a táblagépek és a számítógépek mindenfajta fennakadás nélkül böngészhetik az internetet. 100% -kal gyorsabb WiFi-t biztosít a hagyományos kétcsatornás WiFi extenderekhez képest.Bemutatkozik az új NIGHTHAWK X4S háromsávos, fali aljzatba dugható WiFi erősítő

Az otthoni WiFi használatával az új Nighthawk kiterjeszti a WiFi lefedettségét majdnem 1500 négyzetméterre, mindezt egy gombnyomással állíthatjuk be. A FastLane3 technológiával és az optimális belső antenna-kialakítással a meglévő WiFi hatótávolságát növeli meg az épület sarkaiban.
A Nighthawk X4S elegáns, kompakt fali csatlakozóval rendelkezik, amely könnyedén telepíthető bárhova. Az intelligens előlapi LED-es jelzőfény megmutatja, hogy hova kell telepítenünk az eszközt a legjobb lefedettség érdekében.

A Nighthawk X4S legfontosabb műszaki jellemzői
Soha többet nem fogunk halott zónákat megtapasztalni a házunkban, legyen az akár a távolság vagy a különböző építési anyagok miatt. A Nighthawk X4S Tri-band WiFi Range Extender-t a FastLane3 technológiával és a fali aljzatba csatlakoztatható kivitelben pontosan azért hozták létre, hogy azt bárhol használhassuk.

  • Innovative Tri-band WiFi with FastLane3: A Tri-band WiFi-vel a Nighthawk X4S létrehozhat egy FastLane3 dedikált kapcsolatot bármely meglévő WiFi routerhez vagy modemhez.
  • Közös WiFi hálózati név: Használhatjuk akár a 2.4GHz, vagy az 5GHz-es hálózatot, eszközeink mindig ugyanahhoz a hálózathoz, fognak csatlakozni, így nincs szükségünk új elnevezésre és jelszóra.

A Nighthawk X4S egyéb műszaki jellemzői

  • Extrém AC2200 WiFi sebesség — akár 2.2Gbps* (866+866+400)
  • Smart Connect — intelligensen dönti el, hogy melyik WiFi hálózatra csatlakozzon (5GHz vagy 2.4GHz)
  • Multi-User MIMO (MU-MIMO) — az adatok egyidejű továbbítása több eszközre
  • Négymagos processzor — a tökéletesebb 4K stream érdekében
  • Négy, beépített nagy teljesítményű antenna
  • WiFi elemző applikáció Android™ eszközökre — a kapcsolat optimalizálásához

 Bemutatkozik az új NIGHTHAWK X4S háromsávos, fali aljzatba dugható WiFi erősítő

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .